Moja Crvena Zvezda
ВажноЖенски фудбалКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Недеља пораза, славили само млађи кадети

Викенд за заборав у млађим категоријама. Славила је само генерација млађих кадета, док су кадети поражени од Рада, а пионирске селекције од Чукаричког. Славиле су и девојке.

Омладинци (1997/98)

Утакмица Црвена звезда – Рад је одложена због репрезентативних обавеза. Омладинци сада имају три меча мање, а већ две недеље нису одиграли утакмицу.

Кадети (1999)

Иако је генерација која обећава и у коју се полажу највеће наде, генерација кадета коју предводи Огњен Короман забележила је нови пораз. Кадети Црвене звезде нису славили већ на трећем узастопном мечу, а врх табеле је сада прилично удаљен. После ремија прошле недеље против Земуна, Звездине наде су поражене од Рада на домаћем терену. Други пораз у досадашњих девет утакмица. Деоба 6.места, са утакмицом мање и 8 бодова минуса у односу на првопласирани ОФК Београд, који има прилику да разлику повећа на 11 бодова.

Црвена звезда – Рад 0:2

Млађи кадети (2000)

Генерација коју предводи Никола Пуача суверено доминира својим годиштем. Уписана је нова победа, савладан је БАСК са 11:0! Седам утакмица, седам победа, гол разлика 46:0! У среду се састају са Чукаричким у ванредном колу, када ће имати прилику да се реввнширају за поразе својих другара пионира, а већ за викенд следи дуел против Рада. Прилика за наставак лепе серије.

БАСК – Црвена звезда 0:11 ( Шикањић 4, Савић 2, Гаврић, Босић, Којић, Торбица, Трајковић)

Пионири (2001)

Обе пинирске селекције су забележиле пораз од Чукаричког. Пионири су у овиру 6.кола Прве лиге Београда поражени на помоћном терену Црвене звезде 0::1 од лидера, који има максималан учинак и меч мање. Црвена звезда се налази на деоби 4.места са 12 бодова.

Црвена звезда – Чукарички 0:1

Млађи пионири (2002)

Млађи пионири су доживели први пораз на Бановом брду од Чукаричког 2:0. Екипа Видака Братића је у шест утакмица забележила пет победа и један пораз, уз гол разлику 28:2, и даље је на првом месту.

Чукарички – Црвена звезда 2:0

Петлићи (2003)

У пријатељском мечу, најмлађи чланови Црвене звезде изгубили су од ФК ТСЦ из Бачке Тополе 0:1.

Предпетлићи 

Генерација предпетлића 2004. освојила је прво место на турниру „Љубинко Акшам 2015“ у Требињу.

На истом на турнир предпетлићи класа 2005. освојила је треће место.

Предпетлићи генерације 2006. савладали су ФК Петлић из Зрењанина 6:1, у пријатељском мечу.

Женски фудбал

ЖФК Црвена звезда брзо је преболела пораз од Спартака. У оквиру 7.кола Суперлиге за жене напуниле су мрежу Мачве из Шапца до врха – 11:1! Црвено-беле се налазе на трећој позицији.

ЖФК Црвена звезда – ЖФК Мачва 11:1

Повезане вести

Leave a Comment