Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Када Маик запали Твитер

Центар Црвене звезде Телеком, Маик Цирбес одговарао је у понедељак на бројна питања навијача црвено-белих путем Твитера. Када је Маик у питању, никада није досадно…

Маик који је својом борбеношћу, квалитетом и поштеним односом према црвено-белом дресу брзо постао љубимац навијача Црвене звезде Телеком, суочио се са врло интересантним питањима, током интервјуа који је у просторијама клуба одржан у понедељак између 13 и 14 часова. Почело је питањима о томе да ли се после женидбе Бранка Лазића, осећа као највећи љубимац лепшег пола, а наставило се позивима на роштиљ у Врању, до незаобилазних питања о брзим аутомобилима.

Навијаче је интересовало и која је омиљена Цирбесова навијачка песма:

Омиљена песма ми је „Звезда ми је све” – рекао је Цирбес, а затим одговорио и на питање о тетоважама, које су постале незаобилазни део његовог имиџа.

Маик је прву тетоважу урадио још са 17 година, а свака има везе са породицом. Најдоминантнија на левој руци је посвећена његовој мајци.

Ипак, врхунац је настао када се у комуникацију укључио Никола Калинић. Популарни „Калина” вратио се из САД где је одиграо неколико утакмица са својим новим тимом Фенербахчеом. Почело је „пецкањем” и питањем „да ли се плаши 6. новембра” са јасном алузијом на предстојећи дуел Црвене звезде Телеком и Фенербахчеа. Маик није остао дужан „Калини” одговором: „Не плашим се да играм против било кога, посебно не против тебе“.

На констатацију да је Калинић у Фенербахчеу узео дрес са бројем 33 који Немац носи у Звезди, Цирбес је наставио са „офанзивом”: „Вероватно је узео тај број зато што сам му ја идол, сада је то и званично признао“.

Није много требало и најбољем пријатељу из прошлогодишњег тима, како га је назвао Цирбес, Чарлсу Џенкинсу да се укључи у комуникацију, и „пецне” нашег центра, очигледно интерним питањем „ко му је омиљена певачица”.
 Ипак, прилично једноставно питање једног навијача црвено-белих „зашто си остао у Звезди” донело је и одговор, зашто је Маик Цирбес прихваћен у Србији и међу навијачима Црвене звезде Телеком, као да је у својој кући:

„Остао сам због свега. Волим Србију, играм Евролигу, навијачи су најбољи. Овде све познајем и зашто бих онда мењао?“.

Повезане вести

Leave a Comment