Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Томас и даље у Сан Антонију, жеља поново Кларк (ВИДЕО)?

Чекао се тај понедељак, дан када је Дешон Томас, дуго чекана жеља Црвене звезде, требао да напусти Сан Антонио, и стави параф на уговор са нашим клубом.

Ипак, Томас је и даље у НБА, синоћ је играо против Хита, али је његов учинак био веома лош. За 10 минута уписао је само један поен (0/3 из игре, 1/2 за један), један скок и блокаду, те је могуће да су му дани у екипи Грега Поповића одбројани.

Информације ипак говоре да Звезда не седи скрштених руку. Наводно, жеља је поново Ерл Кларк (27, 208цм), који је и пре око два месеца помињан као Звездино појачање.

Кларк има вишегодишње НБА искуство (Кливленд, Њу Јорк, Мемфис, Хјустон), а 10. августа је отпуштен од стране Бруклина, иако је пролетос потписао вишегодишњи уговор.

Реч је о играчу који се добро сналази на позицији крила и крилног центра, и који је најбоље играо у сезони 2012/13 када је наступао за Лејкерсе. Кларк је тада одиграо 59 утакмица, 36 као стартер, и бележио 7.3 поена и 5.5 скокова.

Интересантно је поменути и да је Голден Стејт отпустио Тонија Мичела (23, 203цм), који је такође фигурирао као појачање током лета. Реч је о крилном кошаркашу који је у НБА наступао за Детроит, а био је 37. пик на драфту.

Повезане вести

2 comments

dejo окт 13, 2015 at 21:24

Trebalo bi dovest ovog igraca Covicu u nas KK Crvena Zvezda

Reply
Covic окт 13, 2015 at 11:54

Zoran Erceg!!!

Reply

Leave a Comment