Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Комбанк Арена чека, капије отворене од 16:30

Прву утакмицу у новој сезони, наш тим у Евролиги игра са вицешампионом Француске, Стразбуром. Капије Комбанк Арене отварају се у 16.30 часова.
КК Црвена звезда Телеком, већ трећу гаодину заредом, представљаће Србију у Евролиги, најјачем кошркашком клупском такмичењу.

Зато позивамо још једном наше навијаче, да испуне највећу српску дворану, и помогну нашем тиму да избори врло важну победу на старту овог такмичења.

Капије КОмбан Арене отварају се од 16.30. Молимо све навијаче да на време дођу у дворану, како се не би стварале гужве на улазима. Такође, за све власнике сезонских улазница, предвиђена су од ове сезоне два посебна улаза у дворану на нивоу 200, и на позицијама 2север“ и „југ“.

Такође, на нивоу 200, на обе позиције, сви заинтересовани гледаоци могу да се на продајним местима нашег техничког партнера и заступника компаније „Цхампион“ учлане у КК Црвена звезда.

Правила Евролиге и санкционисање убацивања тврдих предмета, упаљача, кованица, ролни папира, од ове године је још ригорозније. КК Црвена звезда Телеком је претходних сезона платио у више наврата велике новчане казне, због таквих прекршаја. Навијајмо спортски, онако како то раде навијачи Црвене звезде Телеком већ годинама у Европи,и помозимо тиму да се избори за прву победу!

Повезане вести

Leave a Comment