Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Новости: Одлазе Мекел и Симоновић!

гал мекел Према писању „Новости“ уследиће растанак Црвене звезде са Галом Мекелом и Марком Симоновићем.

„Новости“ пишу да ће долазак Вилијамса бацити Мекела у трећи план, иза Маркуса и Јовића, а да место трећег плејмејкера може да покрије млади Ребић. Обзиром на плату, уследиће растанак, а наводно менаџери су Израелцу већ пронашли нови клуб.

Што се Симоновића тиче, његов боравак у клубу биће само до повратка Немање Дангубића, када ће доћи до новог растанка, обзиром да је потписао краткорочни уговор.

Подсетимо, Мекел је против МЗТ играо шест, а Симоновић свега девет минута.

Рајан Томпсон, трећи странац који је летос стигао у Звезду, за сада је добио продужени период за доказивање и остаће на Малом калемегдану дуже од Скорцанитиса и Мекела.

Повезане вести

3 comments

Dule1234567890 нов 10, 2015 at 23:58

bajo moj da nije covketa mi bi se molili da opstanemo u aba ligi!i za svaku pobedu u aba ligi smo dizali igrace do neba,a sad ih pljujemo zbog nekoliko poraza i losije igre u EL.bilo bi neuobicajeno da timu sa malim budzetom ostame bez cele prve postave,jos 6,7 igrac povredjeni uspe da dovede adekvatna pojacanja koja ce se brzo uklopiti i pobedjivati prvaka EL ili himki i fener koji pojedinacno imaju veci budzet od cele ABA lige!

Reply
Mississauga нов 10, 2015 at 22:47

A kada ce Covic i Radonjic ??

Reply
pera нов 11, 2015 at 15:57

Za tvoju informaciju neće sigurno uinat takvima kao ti. Kako li vas administratori puštaju da pišete gluposti. Grobaru promašio si temu a dobićeš po ušima u derbijima i na kraju sezone.

Reply

Leave a Comment