Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Грујић Звезди доноси више и од Жигића?

Марко Грујић би могао да буде нови рекордер Црвене звезде када је реч о висини трансфера.

Наиме, према писању „Журнала“, Марко би на лето могао да напусти Маракану, и клубу донесе највише новца у псоледњих 15 година од неког трансфера!

Највећи трансфер Звезде у последњих 15 година био је Николе Жигића у Расинг, а обзиром да понуде за Грујића иду и до 6 милиона евра (Ромина, на пример), сасвим је могуће да до лета ове цифре буду и веће и да Звезда заради лепу своту новца.

фото: Журнал
фото: Журнал

Повезане вести

3 comments

pera нов 12, 2015 at 14:33

Da je pameti ovog momka ne bi pustili ispod 10 mil EUR. Zašto, zato što na evropskom tlu ima malo zadnjih veznih sa toliko kvaliteta u dodavanju i razmišljanju na terenu uz sve to mlad igrač. Kakva bre Roma ovaj momak ide ili u Real ili u Čelsi živi bili pa videli. Oni ovakve igrače ne mogu da naprave zato je i Matić toliko cenjen igrač. Jedino Ćurčić vidi nešto specijalno u Brašancu pa ga poziva u reprezentaciju a Marko za njega nema dovoljno kvaliteta. Zna se zašto je to. Zato je i srpski fudbal tu gde jeste. Tole je protežirao moderne lizog… koji gledaju samo utakmice i interese igrača Partizana. Kad je tako onda prodješ kvalifikacije kao Partizan srpsku ligu. Odigraš fenomenalno jedino nikoga ne pobediš.

Reply
kastiljo нов 12, 2015 at 16:48

U pravu si,kad vidimo da nam redovne pozive za reprezentaciju dobijaju vec 5 godina poluigraci partizana,koji su samim tim i nosioci igre,mozemo jasno zakljuciti zasto nam Danska uvali 3 komada u sred Beograda…Nastasic,Lazovic(Danko),Zoran Tosic,Fejsa,Markovic,Brasanac i ostali nam kolo vode(vodise) dok nasi igraci koji su glavni u skoro svim timovima u kojima igraju ne dobijaju ni poziv a kamoli da se nadju u 11…Imamo primere gde samo ovog leta nisu bili pozivani Grujic,Katai,Srnic(moze lagano ako moze Markovic),Darko Lazovic(vec godinama ignorisan nezasluzeno) itd…Svi dobiju poziv za reprezentaciju kad odu iz Zvezde i to u najboljem slucaju,sad je morao Kataia zvati jer zna da bi reakcija javnosti bila zestoka da nije pozvan najbolji igrac domace lige,inace ga Curcic,okoreli grobar,ne bi pozvao u zivotu…Kad god su grobari cinili jezgro reprezentacije nama nije islo,bez obzira koliko su kvalitetni igraci…
Kakvi crni Brasanci i Zivkovici,obojica procitani,igrali su dobro preko leta dok ih nisu iskenirali svi i onda ih nigde nema..Zivkovic je vrlo lak igrac za citanje,svaki iole ozbiljniji trener ili bek moze da ga zatvori kako hoce jer klinac ima 2-3 poteza koje fura vec godinu dana…Videli smo kako ga je protiv BATE-a jedan prosecni bek Mladenovic ustopovao ko da je petlic Radnika iz Surdulice..Brasanac osim sto trci ko nenormalan ne poseduje nijedan drugi kvalitet i to je generalno problem sa partizanovim igracima,jer im se vec deceniju igra gradi oko pukog trcanja i agresije,sto u reprezentaciji ne prolazi…To je ta razlika izmedju nas i njih,tehnicki smo mnogo dominantniji od partizana,a nasa reprezentacija vec decenijama gaji takav stil i po tome je poznata,kao tehnicki jedna od boljih reprezentacija u Evropi…Ne mozemo mi na gurku ko sto partizan radi vec konstantno,iz tog razloga je prirodnije da se u repki forsiraju zvezdini igraci,tehnici obdareni a ne duduci koji samo znaju da trce u prostor.

Reply
pera нов 12, 2015 at 18:22

Epa tako će sve biti dok je titin omladinac Karadžić na čelu saveza. Imali su oni i ranije predsednike saveza ali ovako bezobrazno stvorenje nije bilo na čelu saveza. Godinama su im sudije donosile prvenstva jer je iz senke pokojni Bogoljub Stepanović završavao prljave poslove. Pamtim i derbije koje su im sudije nameštale jer ako ne završi poso pa nema internacionalnih mečeva gde se uzimaju pare. Ovo za stil igre pa oni godinama dobijaju jesenji deo prvenstva gde se igra i na snagu i kaljavi tereni u bivšoj državi. Zato i postoji Zvezdino proleće jer mi sa suvim terenima pokazujemo uvek dominaciju. Srpski fudbal je i vredeo dok je merilo igranja u reprezentaciji bilo ko koliko zna fudbala. Ne trče oni više od naših igrača već su sve dali menadžerima i ovi ih u sprezi sa Toletom forsiraju jer je njihova zarada najbitnija. Zato igrači Zvezde godinama ne mogu da ostvare veliki ugovor to sledi posle kad ih odbvedu bez para kao Maksimović recimo. Mali Živković nikad neće biti neki fudbaler zasigurno jer sem par fora koje pokuša da proda ulazeći sa desnog krila u sredinu kao levak normalno da je u prednosti nad tim levim bekom ništa drugo nema jer je mali i jedan Plavšić je za njega igračina iako ima problem kilograma. Duga priča ali je činjenica da im se ovo ne sme dozvoliti jer nemaju kvalitet.

Reply

Leave a Comment