Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Ибањез о понуди Салцбурга: „Планирам још годинама да носим Звездин дрес!“

14379928623738.jpg

Црвена звезда је добила понуду од Салцбурга за Луиса Ибањеза, која је моментално одбијена. Фудбалер ен жали за трансфером и каже да жели још годинама да носи Звездин дрес.

„Драго ми је што постоји интерес Салцбурга за мене, али глава ми је у Звезди, желим доста тога да направим овде, па тек онда да остварим добар трансфер. Тек сам дошао и не мислим да идем. Супер ми је у Београду, па чак и да останем више година неће бити проблем. Сигурно остајем најмање до краја квалификација за Лигу шампиона, а за после ћемо видети“, рекао је Ибањез за „Тањуг“ и додао да није причао са руководством о трансферу.

„Из клуба ми нико није рекао за понуду Салцбурга, за коју сам сазнао од мог менаџера. Челници Звезде рекли су „не“ и та информација дошла је до мене. Никога из клуба нисам ништа питао, нити тражио, јер ме не занима. Желим само да играм и наставим у том ритму“, истакао је Лучо који се потом осврнуо на шампионску трку.

„Наредни меч у Суперлиги је тешко гостовање у Нишу, надам се да ћемо наставити са победама. Волео бих да срушимо клупски рекорд, али неће бити лако. Најбитније је да играмо добро и задржимо прво место.“

Повезане вести

Leave a Comment