Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Грујић: „Станковић каже да није тренутак за одлазак, разуме жељу да са Звездом освајам трофеје“

Првотимац Црвене звезде Марко Грујић обавио је разговоре са представницима Интера у Копру поводом итнересовања славног клуба.

„Тачна је информација да сам имао састанак са Дејаном Станковићем. Било ми је задовољство да попричам о фудбалским темама са легендом. Позвали су ме како би му у директном разговору рекли да ме прате и да постоји Интерово интересовање за мене. Све је далеко од реализације“ рекао је Грујић за „Журнал“ и истакао да Интер не жели да га доведе већ у јануару.

„Нисам тако схватио. Станковић ми је рекао да није најбољи тренутак за одлазак и да разуме моју жељу да са Црвеном звездом освајам трофеје. Тако се и он осећао кад је био у мојим годинама. Саветовао ме је да се највише фокусирам на игре у црвено-белом дресу. Није лако, али се трудим. Сваке недеље су наслови другачији, појављују се нови клубови.“

Интер очигледно нема проблем са тиме да ће неко успети да му преотме Грујића.

„Нисмо улазили толико у детаље, изненадило ме је једино да су ми рекли да ме прате још откад сам био у млађим категоријама. Реч је о озбиљном клубу, постоји систем. Знам само да из Звезде не мрдам до лета.“

Повезане вести

1 comment

RSCZ нов 19, 2015 at 10:58

Sve mi ovo lici na novog Jankovica, Jovica….. Pustite djecu da igraju fudbal, a ne da im sa 18-19 godina prodajete price da su novi Falkao, Ćavi.

Reply

Leave a Comment