Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоХокеј

Сабадош: Знали смо да имамо снаге за повратак и победу

Хокејаши Црвене звезде славили су у вечитом дербију против Партизана резултатом 7:4, направили епски повратак после заостатка од три разлике и уписали другу победу у две утакмице у првенству Србије.

Роберт Сабадош, репрезентативац Србије, стрелац два поготка против вечитог ривала, првог за изједначење (4:4) на асистенцију Љубе Ђорђевића у 46. минуту и другог врло ефектног са велике удаљености у последњој секунди за коначних 7:4, истакао је да се црвено-бели ове сезоне никада не предају, ма колико да се нађу у тешкој ситуацији:

– Две добре екипе, фаворити ове лиге и знали смо да ће бити баш тешка утакмица. Партизан је баш добра екипа, овакву утакмицу смо и очекивали. Знали смо да имамо снаге, тренирамо сваки дан, знали смо да ако играмо наш хокеј, да клизамо, да ударимо, да идемо по пак, да ће се ствари окренути у нашу корист. Знали смо да смо физички спремни за последњих 20 минута, да се вратимо и победимо ову утакмицу.

Роберт Сабадош је био један од многобројних јунака Звездине победе. Павел Поправка, Дмитриј Маркелов, Доминик Црногорац, Урош Бјелогрлић и фантастични голман Петар Степановић носили су екипу, а честитке заслужује комплетан играчки кадар и стручни штаб, као и публика која је све бројнија на утакмицама црвено-белих. Хокеј се полако враћа у Београд, а до краја сезоне Звезду очекује велика борба за титулу са Партизаном у српском шампионату и још много јаких утакмица у Сло хокеј лиги.

Повезане вести

Leave a Comment