Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Џајић: „Овој екипи фале још три добра играча, екипа не сме да се „успава“ током паузе“

Почасни председник Црвене звезде Драган Џајић истакао је за „Спорт“ да овој екипи недостају још три квалитетна играча како би могла да крене у поход на Лигу шампиона.

„Свима нама којима је Црвена звезда у срцу рекорд по броју везаних победа је дошао у прави час да се потврди доминација и да се клуб приближио освајању титуле. Као председник сам са претходном генерацијом био владар, а изгледа да сам морао да постанем почасни да се поново оствари низ из бајке. Заслуге припадају људима који су остали у Управи и показали да могу да се издигну из свих проблема који су били на старту сезоне, док је тренер Миодраг Божовић показао зашто има надимак Гроф. Изузетно га ценим и волим, а видео сам од првог дана његовог преузимања екипе да је веома темељан и да има победнички карактер. Знао је да пронађе формулу, да са играчима направи сјајну атмосферу што су навијачи препознали и остварен је један подвиг у тешким тренуцима за клуб. Постоје индиције да ће се проблеми убрзо решити, јер ова екипа мора да остане на окупу и да се доведу још три добра играча. Потом уигравање на пролеће како би могло да се крене у поход на Лигу шампиона.

Не треба сада током зимског одмора да успеси успавају челнике, а и они добро знају да је Звезди довољан случајно један пораз или реми да се уздрма. Зато треба наставити са оваквим партијама и кројити планове за будућност. Долазак публике у великом броју против Радника је доказ да има ко да испрати успехе и да је армија симпатизера увек била и остала верна. И када шест година није било титуле подржавали су вољени клуб – то може само Звезда. Уживање у рекорду је лепо, али сваки следећи меч је изазов. Момци после Ивањице иду на заслужени одмор, а у јануару у нове победе, надам се“ рекао је Џајић.

Повезане вести

2 comments

dejo дец 15, 2015 at 14:35

Dzajo treba da nasa Crvena Zvezda bude Privatizovana magao bi Gasprom ili neka druga kompanija uskoci u nasu Crvenu Zvezdu ,moze isto tako jedan stranac samo da uleti jos svezeg kapitala sto bi dobro doslo nasoj Crvenoj Zvezdi znaci neophodni su novi sponzori uz ovo bih pomenuo ,volio bih da nasa Crvena Zvezda organizuje jedan kamp za decu u Crnoj Gori evo naprimjer nekoliko gradova bih predlozio Herceg Novi ,Budva ,Podgorica ,Cetinje ,Niksic ,Kolasin ili Berane ovakav kamp treba da pravi nasa Crvena Zvezda svugde po Evropi i Svetu i da tu decu ali najbolji dovodi u Beograd ono mi se svidja sto radi Dragan Mladenovic sa decom zato Dzajo privuci bivse igrace u nasu Crvenu Zvezdu uz ono gore sto sam rekao i sve ce to bit u redu jer to je ono sto treba nasoj Crvenoj Zvezdi jedino i pravo ,moju podrsku imas Dzajo ali ovo napravi za dobro nase Crvene Zvezde naravno ti ces vazda legenda nase Crvene Zvezde i treba da ostanes na tu funkciju pocasnog presednika nase Crvene Zvezde potreban si samo ono napravi Dzajo i moju ces jos jacu podrsku imat

Reply
Sova дец 14, 2015 at 14:00

Bog na nebu, Dragan Dzajic na zemlji!

Reply

Leave a Comment