Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Звезда одустала од Седлара, узима га Партизан

На радару Црвене звезде током јесени био је и штопер Металца Александар Седлар.

Међутим, до тог трансфера извесно је неће доћи, што је и раније могло да се закључи када су Терзић и Раосављевић најавили да се тражи страни фудбалер у последњој линији, вероватно из Јужне Америке.

Седлар ће на другу страну Топчидера, у редове Партизана, обзиром да су црно-бели и Металац постигли договор о трансферу.

Повезане вести

3 comments

Estrella Roja дец 17, 2015 at 16:46

Lepo kaže Kastiljo da nam prosečni igrači iz domaće lige zvane bunker nisu potrebni. Imamo visoke standarde posle Uga, Ibanjeza, Plavšića, Srnića i Mičela, stoga treba raditi na dopuni kvaliteta a ne gomilanje prosečnog igračkog kadra, odnosno suvoparnog kvantiteta. Nego pravo pitanje kako da se ratosiljamo gomile nepotrebnih igrača. Na utakmici sa Javorom sedeli su na klupi igrači koje ne bih poželeo ni grobarima. Supić, Cvetković, Anđelković, Rendulić, Matos, Sikimić..ma zona sumraka. Još ako njima pridodamo Mbođa, Orlandića, Gavrića pa to je dijametralno suprotna slika u odnosu na prvu jedanaestoricu koja je evropska ekipa u svakom pogledu. Žao mi je što Vered biva skrajnut u odnosu na prosečnog Matosa, ali dobra je stvar što možemo dovesti još tri dobra strana fudbalera do juna, a domaći igrači treba da ispunjavaju određene kriterijume koji su neophodni za podizanje kvaliteta postojećeg kadra, ili makar za održavanje konkurentnosti u ekipi.

Reply
Šurdas дец 17, 2015 at 13:24

Ako mu je draže da igra u manje poznatom klubu neka samo ide.

Reply
kastiljo дец 17, 2015 at 14:19

Ne treba nam ovaj prosecni igrac,nista bolji od Mamadua nije…Gledao sam ga na utakmici protiv Radnickog u Nisu,bio je jedan od najgorih…Sve sanse koje je domacin stvorio bile su iz njegovih gresaka.

Reply

Leave a Comment