Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Срнић: Није могло бити боље

На промоцији календара ФК Црвена звезда за 2016. годину, трећи стрелац клуба у јесењем делу сезоне, Славољуб Срнић, истакао је да су се црвено-бели ужелели предаха након напорне и никад дуже полусезоне.

– Одужила се ова сезона, сви смо се ужелели мало одмора. После сјајне полусезоне и 19 узастопних победа није могло бити боље. Прошле године сам у Чукаричком освојио трофеј, сада сам дошао да освојим са Звездом првенство. Све иде како треба и надам се да ћемо то успети да урадимо.

На питање о најзначајнијем тренутку у полусезони, Срнић је на тренутак размислио, а затим истакао:

– Можда та Чука, после пораза. Издигли смо се, показали карактер, да смо јак колектив и наставили са победама.

Звезда је практично на корак од титуле обзиром на велику бодовну предност у односу на другопласирани Чукарички, иако ће се бодови преполовити пред плеј-оф, тако да се често помињу и квалификације за Лигу шампиона, али Срнић је чврсто на земљи по том питању, обзиром на лоше искуство екипе против Каирата, пре његовог доласка у клуб.

– Фокусирани смо на то да завршимо сезону на првом месту, па ћемо после о квалификацијама, али сигурно да је свима у подсвести то главни циљ који треба да испунимо. Није мерило наша лига и Европа, али ми можемо сигурно боље и ту би сигурно показали да је то та екипа – закључио је Срнић.

Повезане вести

Leave a Comment