Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Виеира: „Нисам знао колико је Звезда велика док нисам стигао у њу“

Португалац Уго Виеира на одмору у домовини разговарао је са новинарима листа „А Бола“. Прва тема био је статус Уга и понуде које има.

„Не бих да причам о понудама, јер је моја жеља да останем у Звезди до краја сезоне. Ствари се одвијају фантастично, ни у сновима нисам могао да претпоставим да ћемо освојити толико бодова, да ћемо другопласираном тиму бежати чак 25 бодова након првог дела сезоне. Звезда је велики клуб, невероватна је атмосфера на стадиону и верујем да ће прослава титуле бити нестварана, као да је са друге планете. Искрено, нисам знао колико је Звезда велика док нисам стигао у њу“ рекао је Уго и прокоментарисао квалитет лиге.

„Упркос томе што многи мисле, мислим да је тамошња лига врло јака и препуна талената. То се најбоље огледа у чињеници да српска деца иду у најбоље европске клубове. Мој саиграч Марко Грујић је рецимо близу преласка у Ливерпул, а за српске играче се интересују и клубови из Италије, Немачке, Енглеске, Шпаније… Постоји квалитет у Србији“ јасан је био Уго.

Виеира је коментарисао и пораз од Борца у Купу.

„Била је то утакмица у којој нам ништа није ишло. Имали смо неколико тешких мечева пре тог, а можда нас је успавало и то што је био Куп. Нормално је да некада изгубите у фудбалу, али је 5:1 превише.“

Повезане вести

4 comments

teks viler дец 24, 2015 at 08:59

Da li gospoda sa sajta znaju koji menadzer zastupa Vieiru?Hteo bih da znam,hvala.

Reply
Драган дец 24, 2015 at 11:04

Португалска агенција „Proeleven Gestão Desportiva Lda“.

Reply
teks viler дец 24, 2015 at 18:09

Hvala puno.

Reply
nebojsa дец 23, 2015 at 21:53

Uvek bila i ostala !!!!

Reply

Leave a Comment