Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Грујић потврдио одлазак у Ливерпул: „Позив великог клуба се не добија сваки дан“

Фудбалер Црвене звезде Марко Грујић потврдио је за „Спорт“ трансфер у Ливерпул.

„Позив великог клуба се не добија сваки дан, а после Звезде имаћу велики изазов да будем део тима тренера Клопа, који жели да сарађујемо“ рекао је за „Спорт“ Марко који је додао да иде на завршни састанак у Енглеску како би договорио све детаље трансфера.

У тексту „Спорта“ додаје се да је ово дефинитивна одлука младог фудбалера који је коначно преломио око трансфера. Грујић је предао у уторак документацију за добијање енглеске визе како би могао да отпутује у Енглеску.

Повезане вести

2 comments

Delija mp дец 24, 2015 at 20:16

Zrtvovali smo Grujuca za stabilizaciju kluba, da vise igraci ne odlaze ispod cene ili da raskudaju ugoveore na nasu stetu.Odavno nisamo imali koga da prodamo, sada moze da se nakupi 10miliona bez problema.Jos ako igramo Evropu samo 10 miliona od LE,kada bi usli U LS mi bi prakticno izasli iz dubioze,dug spustili na ispod 20 miliona(do juce bio 52miliona).Samo da zadrzimo Bozovica i neka ostane Terza sa pojacanom upravom i sponzorima i nas ceka lepa buducnost.
Hvala Grujane zelim ti sve najbolje, odlican si momak i igrac.

Reply
Šurdas дец 24, 2015 at 13:59

Bravo majstore, tako razmišljaju razumni i hrabri momci! Hvala na razumevanju i što ćeš spasiti Zvezdu! Puno sreće u životu i nastavku karijere!

Reply

Leave a Comment