Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Спремна замена за Маркуса

Иако и даље није потврђено да је Маркус Вилијамс добио отказ, у медијима се већ провлаче имена потенцијалних појачања.

„Моцартспорт“ пише да је на листи жеља нашег клуба Џереми Парго (29) који је у каријери наступао за Кливленд, Мемфис, Филаделфију, ЦСКА, Макаби, а у Звезду би дошао из кинеске лиге. Наводно, преговори се воде већ недељама.

Друга опција је Василије Мицић, кошаркаш Бајерна који ове сезоне шансу добија на кашичицу због испуњене квоте странаца у немачком клубу. Мицић је био жеља нашег клуба пре две сезоне, али је одлучио да појача Бајерн.

Повезане вести

4 comments

nebojsa дец 24, 2015 at 19:53

Od kada se vratio na teren Markus igra ocajno , meni je logicno da dodje do zamena .

Reply
Marko дец 24, 2015 at 19:34

Ala ode Marcus UPRAVA NAPOLJE!!

Reply
pera дец 24, 2015 at 18:46

Što se Micića tiče on je valjda imao šansu da dodje u Zvezdu a izabrao je Bajern. Kad je već tako sada na poziciji pleja on jednostavno nema mesta ako Markus ostane. Ne znam šta bismo dobili na pleju potpisivanjem Micića, pokazao je protiv nas da se ne snalazi dovoljno a i sam je tvrdoglavo odbio ponudu kada mu je bila na stolu. Ja bih voleo što se povrataka tiče da se vrati Rile jer nekako emotivno mislim da bi on i Nastić ako odradi maksimalno na svojim nedostatcima bio u 12 naredne sezone. Pargo ako ode Tomson što je i najizvesnije. Ne mislim da bi Radonja otpustio Markusa osim opet nekog ekcesa ali njega cele karijere prate ekcesi. Ova utakmica je pokazala da dobijamo konačno odmenu na dvojci za Guduru. Danga je odigrao onako kako treba da igra takav potencijal a igraće i bolje što vreme bude odmicalo. Videćemo šta će vreme doneti. Januar je kritičan sa povratkom Luke na četvorki imaćemo strašan tim.

Reply
lucho дец 24, 2015 at 17:22

Pargo je sjajan igrac i ako on dodje imamo velike sanse za top 8. Ali iskreno, vise bih voleo da su ovo neistine i da je Markus samo dobio odmor za bozic ili tako nesto…

Reply

Leave a Comment