Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездина деца освојила турнир на Кипру

На самом истеку 2015. године, стижу нам лепе вести из Никозије.

Наиме, на турниру „Интернационални Куп Никозије“ који се одржавао од 27. до 30. децембра 2015. године, учешће су узели и Звездини дечаци рођени 2005. године.

Полазници Звездине базе су најпре у групној фази били бољи од вршњака из Ефтимиадеса (5:2), Олимпијакоса (4:0), Фан Аинтаса (3:0) и Арсенала (9:0), чиме су се уз све четири победе пласирали у полуфинале. Тамо су их чекали дечаци из фудбалске академије Ники Коервера, a црвено-бели су тријумфовали резултатом 3:1. У финалу против Фарма академије, Црвена звезда је славила још једну, укупно шесту победу на турниру (3:2), и на тај начин на доминантан начин освојила овај велики турнир када су деца млађег узраста у питању.

За најбољег играча турнира проглашен је Андреј Шкобаљ, фудбалер Црвене звезде који је у финалу постигао сва три гола. Андреј је након финалне утакмице добио и златну лопту као најбољи играч турнира.

Све похвале заслужује и Далибор Шкорић, некадашњи фудбалер Црвене звезде, који је предводио ове дечаке. Освајачи турнира су: Ђурић Лазар, Радовић Петар, Маринковић Стефан, Мојсиловић Богдан, Ненадовић Андрија, Гуша Немања, Јовановски Николa, Сукачев Петар, Шкобаљ Андреј, Недовић Лука, Косановић Лука, Рамадани Алек (2006), Краљевић Петар (2006), Ђорђевић Лука (2006).

Повезане вести

2 comments

dejo јан 1, 2016 at 14:48

Jos jednom jedno veliko Bravo za Zvezdinu decu oni svetla buducnost nase Crvene Zvezde ,upravo nase Crvene Zvezde samo jedna poruka ne dozvolite da nasa djeca nase Crvene Zvezde budu uz njih kojekakvi menadzeri i menadzerske agencije ,hocemo da sva djeca nase Crvene Zvezde pripadnu sto posto nasoj Crvenoj Zvezdi a ne naprimjer kao onaj mali Jovic ili kod komsija Zivkovic koji je uz agenciju Pinija Zahavija ,hocemo sto dalje sumljive ljude od nase Crvene Zvezde

Reply
SVE PJANO21 дец 31, 2015 at 23:55

Ko je menadžer ovom malom Aleku Ramadaniju? Baš me interesuje jel’ u Zvezdi zbog kvaliteta ili zbog prezimena?

Reply

Leave a Comment