Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Марко Вучинић гост Црвене звезде

Канцеларија за Косово и Метохију организовала је пут у Београд за Марка Вучинића.

Тринаестогодишњи дечак из села Вуча на Косову и Метохији, након породичне трагедије која се догодила 2014. године, живи сам у свом породичном дому. Марко је навијач Црвене звезде, и посету Београду искористио је да дође на највећи српски стадион.

Марко је на Маракани срдачно дочекан. Председник клуба, Светозар Мијаиловић, уручио је Марку Вучинићу поклоне у име клуба и рекао да Црвена звезда мисли на све своје навијаче. Заједно са председником, Марко је обишао просторије стадиона, свечану ложу као и Звездин музеј.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzIMG-20160111-WA0001

Уследила је и посета свлачионици првотимаца. Капитен Црвене звезде, Александар Луковић, дочекао је Марка и представио га саиграчима, након чега су га Звездини првотимци поздравили аплаузом. И док се Маркова животна прича преносила од играча до играча, посебно је ганут био Мичел Доналд, који га је и лично поздравио. Наравно, дрес Црвене звезде који су сви играчи потписали, се подразумевао као поклон.

Звездин гост је током посете свлачионици био под великим утиском, и нема сумње да му је данашњи дан био један од оних које ће заувек памтити.

Повезане вести

Leave a Comment