Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПрипремеРукомет

Рукометаши започели припреме за пролеће у Шумицама

Рукометни клуб Црвена звезда започео је припреме за пролећни део сезоне. Тренер Ненад Перуничић извршио је прозивку у Шумицама. На првом тренингу 15 имена.

Припреме су започели голмани Златановић, Антељ и Јанкетић, играчи Тодоровић, Бабић, Драгутиновић, Мандић, Дамњановић, Шотић, Радосављевић, Гачевић, Слободан Димитрић, Леовац, Николић и ново појачање Алекса Кљајић. Оправдано је одсутан пивот Бојичић, док се Матичић, Станко Димитрић и Вујовић опорављају после операција. Екипи ће се у наредним данима прикључити и играч из омладинске школе.

Алекса Кљајић је једино појачање, за сада, стигао је из Црвенке. Очекује се ускоро и Михајло Митић из Железничара, а постоји могућност да за њим дође још једно име из нишког клуба. Што се тиче одлазака, Срђан Милутиновић је добио исписницу, Предраг Родић је ангажман пронашао у Дубочици из Лесковца, док су слободни у тражењу нове средине Драшкић и Николић.

_BTS9203

Екипа ће први период провести у Београду, а ускоро се очекују и пријатељске утакмице против једне афричке репрезентације, као и меморијални турнир у Ваљеву, у сећање на Николу Гужву Јевремовића.

Црвена звезда је јесењи првак Србије, са скором 10-1-1. Шампионат се наставља у фебруару, а Црвена звезда у Шумицама дочекује последњепласирани нишки Железничар.

Повезане вести

Leave a Comment