Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Уз обнову чланства, поклон – полусезонска карта!

Нова Звездина акција у циљу учвршћивања односа са чланством креће 20. јануара!

После иницијалног корака ка поновном успостављању функције повереника који је наишао на одличан одзив, клуб ће покушати да пробуди „успаване“ чланове.

Звезда има хиљаде чланова који нису обновили чланарину за ову сезону и жели да их поново „активира“. Сада је можда и најбољи тренутак за тако нешто. Екипа игра сјајно, ниже рекорде и сигурно је да заслужује максималну подршку и предстојећег пролећа у финишу борбе за нову титулу. Са друге стране, клуб мора да реши много нагомиланих проблема како би ту борбу за титулу, а касније и за јесен у Европи, учинио реалним и сваки члан много значи. Подршка у сваком смислу је више него добродошла јер би ова зима на много начина могла да буде преломна за клуб. То „стари“ чланови сигурно могу да препознају и помогну у пуној мери.

Клуб ће сваком старом члану који ове сезоне није обновио чланарину, а то учини у периоду од 20. јануара до 20. фебруара поклонити полусезонску улазницу. Такође, та акција се односи и на Звездаше који су ове јесени обновили чланство, а нису купили сезонске улазнице.

Наравно, клуб није заборавио ни најприврженије навијаче са обновљеним чланаринама. За њих ове зиме спрема низ акција у Ред Стар шоповима, а прва ће бити могућност да купе Звездин календар за 2016. годину са 50% попуста. На тај начин Звезда жели да чланство учини што активнијим, како би, када крену одлучујуће борбе за клуб, имала ветар у леђа што већег броја Звездаша.

Чланови који нису у могућност да обнове чланство доласком на стадион, могу посетити страницу www.budideozvezde.rs где се могу информисати о другим начинима обнове чланства.

Свака обновљена чланарина клуб чини јачим и стабилнијим у тешким временима. Нема сумње да ће то они који су били уз клуб претходних година препознати и сада и придружити се активним члановима у подршци екипи.

Повезане вести

4 comments

coa delije sever јан 12, 2016 at 23:16

Da li ako se sad uclanim dobijam polusezonsku kartu?

Reply
dejo јан 12, 2016 at 16:51

Mozete li mi rec kad ce bit otvorena prodavnica sportske opreme nase Crvene Zvezde u Podgorici odnosno u Crnoj Gori i unapred zahvaljujem ?:)

Reply
BolavoliJou јан 12, 2016 at 16:26

Junior – 500din, Standard – 1000din. Na godisnjem nivou to nije mnogo. Pomozi Zvezdi, uclani se!

Reply
Zeljko јан 12, 2016 at 16:04

Koliko je clanarina?Dobijaju li neke popuste novi clanovi?

Reply

Leave a Comment