Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Првотимци на Институту за Онкологију

КК Црвена звезда Телеком, своју “Звездину хуману недељу“ окончао је посетом првотимаца малишанима на Институту за Онкологију у Београду.

Кошаркаши Црвене звезде Телеком, у свом згуснутом календару, увек су проналазили времена за најмлађе.

Овога пута, “Звездина хумана недеља“ завршена је дружењем са децом која тренутно бораве на педијатријском одељењу Института за Онкологију у Београду.

У дуго очекивану посету са поклонима су стигли капитен Бранко Лазић, Владимир Штимац и Марко Гудурић.

КК Црвена звезда поносан је на свој ангажман ван терена и све бројне активности, које су најмлађима макар мало помогли да се осећају срећно и задовољно.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzstimara-onkologija-3

Бранко Лазић, капитен КК Црвена звезда Телеком:

“Мени је на првом месту част да као капитен великог клуба као што је Црвена звезда Телеком, могу да учествујем у оваквим акцијама, које су једноставно речено – живот, са свим својим изазовима. Ако су се деца макар упола лепо провела као ми, онда је наша посета успела.“

Лејла Париповић, начелница педијатријског одељења Института за Онкологију:

“Хвала КК Црвена звезда Телеком, који нас из године у годину посећује и не заборавља важност оваквог рада са децом која су о овој посети причала данима. Нама је задовољство да угостимо велики клуб, који је за мене која нисам експерт за спорт, првенствено велики по људима који су у њему, јер изнова долазе код нас, не заборављају нас, и својим доласком чине ову децу срећном и задовољном.“

КК Црвена звезда ће након завршетка “Звездине хумане недеље“ током које смо посетили Сокобањску, организовали Специјалну Олимпијаду, и посету Институту за Онкологију, и даље на сваки могући начин, учествовати у друштвено одговорним акцијама, јер их сматрамо саставним делом рада клуба.

Клуб овом приликом жели да се захвали и свим партнерима „SportVision-u“ i „IDEA“, без којих ове наше жеље не би биле преточене у конкретне акције.

Повезане вести

Leave a Comment