Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

„Red Passion“ тим улепшао Звездин подвиг!

Кошаркаши Црвене звезде Телеком забележили су сјајан тријумф синоћ у хали “Пионир“ против шпанске Уникахе резултатом 87:73, а читав догађај додатно су улепшале Звездине девојке својим новим кореографијама о којима пишу бројни медији у земљи и региону.

Чирлидинг тим „Red Passion“, који се тренутно бори за пролаз у други круг Евролигиног пласног такмичења, изводио је у паузама између четвртина и током тајм-аута неколико својих новијих плесних целина, од којих је највећи утисак код навијача оставила кореографија познате патриотске песме “Видовдан“.

Девојке су плесале уз бројну подршку са трибина и на тај начин још једном показале оригиналност и ставиле свима до знања да им је место у самом врху плесних група Европе.

Црвено-беле девојке се налазе у групи А „EFES Euroleague Dance Challenge 2016” заједно са плесним групама Жалгириса, Бросе Баскетса, Химкија, Нептунаса, Нижњег Новгорода, љубљанске Олимпије и тренутно заузимају пето место у својој групи.

Кошаркашки клуб Црвена звезда Телеком представља велики систем који заједничким снагама кроји себи пут ка самом врху Европе у свим дисциплинама и сегментима, а један од њих је и борба за најбољу “чирлидинг“ групу, стога помозимо нашим девојкама да остваре још један велики успех.

Победнице такмичења наћиће се на Ф4 Евролиге који се ове године одржава у Берлину.

Подсетимо, наше девојке су заузеле четврто место прошле године, а гласање могу обавити сва пунолетна лица на страници efesdance.euroleague.net.

Повезане вести

Leave a Comment