Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Давид Бабунски „Све што сам научио у Барселони употребићу у корист Црвене звезде“

Талентовани офанзивац Давид Бабунски биће прво појачање Црвене звезде у зимском прелазном року.

„Било ми је драго што је Звезда показала интересовање. Живео сам у Шпaнији али знам да је реч о великом клубу и да има важно место у историји фудбала. Добио сам лепу шансу и хоћу да је искористим“ рекао је за „Журнал“ Давид и прокоментарисао играње у Барселони.

„Све што сам научио у Барселони употребићу у корист Црвене звезде, како бисмо остварили зацртане циљеве. Знам да је у сваком клубу потребно доказивање, без обзира одакле долазиш“ истакао је старији Бабунски додавши да би волео да му се на лето у Звезди прикључи и брат Доријан.

Менаџер играча Милован Ћурчић истакао је да је Барса опростила Звезди 600.000 евра обештећења.

„Све око Давидовог доласка у Звезду договорено је још пре шест, седам дана. Чекао се само папиролошки део, као и детаљи око тренинг компензације. Била је изузетно висока, јер је реч од репрезентативцу. Али Барса је била јако коректна. Та цифра је износила око 600.000 евра, што је сигурно било превише за Звезду. А било је клубова који су хтели да плате…“

Повезане вести

2 comments

djoma јан 26, 2016 at 13:48

Nijedan portal ni medij osim jednog pisanog ne smije da prenese navode iz iskaza tuzilastvu bivseg clana uprave Partizana, Bojana Radovanovica, koji je imenom i prezimenom govorio o tome kako su placane sudije i namjestane utakmice Partizana! Pored ostalog, kaze Radovanovic, licno je dao 10.000 eura sudiji da sudi vjeciti derbi u korist Partizana! Javno je prozvao nalogodavce i izvrsioce ovih kriminalnih radnji.Nadam se da cete prenijeti ovaj komentar!Institucije cute, grobari se ponose ukradenim titulama!Mars u drugu ligu i sve titule u zadnjih 10 godina odmah da se oduzmu tom klubu!Širite gdje stignete ovo, istina mora da ugleda svjetlost dana!

Reply

Leave a Comment