Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

„Битка за бебе“ на Маракани

ФК Црвена звезда позива све своје навијаче да у уторак 27. септембра у 17,00 часова испуне западну и северну трибину Маракане и присуствују хуманитарној утакмици између екипе филма „Монтевидео, Бог те видео“ и ЖФК Црвена звезда.

Наш клуб је одлучио да комплетан приход од продатих карата са ове утакмице оде за акцију „Битка за бебе“ кроз коју се скупљају средства за куповину неопходних инкубатора.

Цена карте ће бити 300 динара за обе трибине и на све секторе стадиона ће се улазити са истом улазницом. Напомињемо да сезонске карте за овај меч не важе, већ да сви морају имати карте, укључујући и учеснике као и представнике медија, односно чланове руководства ФК Црвена звезда.

Посебно истичемо да ће за екипу ЖФК Црвена звезда наступати председник Црвене звезде Владан Лукић као и наш тренер Роберт Просинечки, који ће после тачно 20 година обући црвено-бели дрес и истрчати на траву своје „Маракане“.

Наравно, уверени смо да ће црвено-бели тим победити на овом мечу, али да ће укупни победник бити сви учесници јер очекујемо приход са утакмице довољан за куповину макар једног инкубатора. Зато је изузетно важно да навијачи Црвене звезде у уторак 27. септембра још једном покажу хуманост и снагу наше енергије.

Дођите на Маракану, уживајте поново у Робијевим чаролијама и помозимо сви заједно наше хероје, наше бебе.

Повезане вести

9 comments

Danijela сеп 23, 2011 at 16:16

Svakla cast za organizaciju treba pomoc za bebe pozzzzz za ZVEZDU I ZVEZDASE <3 <3 <3

Reply
tuki nis сеп 23, 2011 at 01:27

fals tanjiri
ne jede boraniju
N E M A NJ A V I D I C

Reply
anonimus сеп 22, 2011 at 23:57

grobar sam ali stvarno svaka cast zvezdi za organizovanje ove utakmice,ovo bi trebali raditi svi klubovi u srbiji koji imaju mogucnosti,sto fudbalski sto kosarkaski……pozzzz

Reply
Stefan сеп 22, 2011 at 19:41

Zvezdo volim te!!

Reply
ALEKsa сеп 22, 2011 at 17:37

dajte link za kosarku

Reply
Milan Djuka сеп 22, 2011 at 17:03

Druze ovde se radi o humanitarnoj akciji za BEBE,bebe u Srbiji umiru jer nemamo dovoljan broj inkubatora u porodilistima i nije mi jasno kako ti uopste na pamet padaju neki generali posle jednog ovakvog teksta!!!Moj predlog tebi je da ako si iz Beograda u utorak odes na utakmicu i kupis kartu i tako das svoj doprinos Srbiji a te price o generalima, patriotizmu, junacima i izdajnicima su vise stvarno tuzne i smesne u isto vreme.

Reply
lpool сеп 22, 2011 at 20:53

Samo sam pitao koliko kosta karta.. Da znam koliko mi treba.. Kakvi generali i patriotizam ???

Reply
lpool сеп 22, 2011 at 17:02

A koliko kosta karta?

Reply
Delija_md сеп 22, 2011 at 16:37

E ovo je pravo! Jedva čekam da ponovo vidim na djelu RP ali i Lukića..malo je ironično što nastupaju za „Ž“FK al’ ajde,šta da se radi 😀

Reply

Leave a Comment