Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Просинечки и Петковић пред гостовање у Кули

Роби и Никола
Роби и Никола

Тренер Црвене звезде Роберт Просинечки и дефанзивац Никола Петковић у име читаве екипе поручили су на конференцији за медије пред утакмицу са кулским Хајдуком која се игра у недељу од 16. часова да их не занима ништа осим победе.

Утакмицом за викенд завршавамо серију од три узастопна гостовања. Надам се да ћемо остварити победу и тако заокружити овај мини циклус са максималним учинком. Хајдук је добра и организована екипа, која је на старту првенства показала да је најпријатније изненађење у лиги. Одлични су у дефанзиви, и одликује их добра игра код прекида, као и организоване контре и полуконтре – изјавио је Роби.

Никола Петковић, дели мишљење свог шефа, али истиче да је сваки играч свестан чији дрес носи и да у недељу очекује тешку борбу, из које ће црвено-бели изаћи као коначни победници.

Традиција говори да је гостовање у Кули увек вруће за нас. Међутим, то је био и случај и у Чачку у последњих пар година, па смо победили. Уколико уђемо у утакмицу са жељом да наметнемо свој стил игре и у првих двадесет минута ставимо до знања Куљанима ко је ко на терену, очекујем тријумф – оптимиста је Петковић.

Подсећамо да се улазнице за недељни меч продају на благајни стадиона Црвена звезда, данас и сутра од 12. до 17. часова.

Повезане вести

10 comments

MILAN KG сеп 23, 2011 at 22:11

samo napred rusimo kulu ja vise necu da komentarisem vesti u koima se pise o radu uprave jer su me pojedini ljudi proglasili za grobara !!!! koi je upao na ovaj sajt i slicne gluposti zbog toga vise necu javno da iznosim svoje misljenje jer odmah ce ispasti da sam grobar i da mrzim zvezdu i slicne gluposti ako sam protv lukica i sadasnje garniture ne znaci da mrzim zvezdu ja zvezdu volim i dusa me boli sto zbog zdravstvenog stanja nisam u mogucnosti da cesce gledam zvezdu pozdrav svim delijama iz kragujevca NNEKA BOG DA SRECE DA SE VRATE DANI SLAVNI DANI NASE PROSLOSTI!!!!

Reply
miki сеп 23, 2011 at 16:05

Jedna od najvaznijih utakmica ove sezone! Ako pobedimo, prosli smo cacak, ostaje jo suzice od tezih gostovanja i novi sad.
Samo polako i sve ce doci na svoje mesto! Odlican potez mali cava zadnji vezni!

Reply
aleksandar сеп 23, 2011 at 15:45

„Уколико уђемо у утакмицу са жељом да наметнемо свој стил игре и у првих двадесет минута ставимо до знања Куљанима ко је ко на терену, очекујем тријумф“
Ova deo mi se najvise svidja,zato sto u velikoj vecini utakmica ulazimo lagano,sa tendencijom porasa ritma kako utakmica odmice,pa kasno dajemo golove,i navijaci bezveze strepe!
Ja da se pitam,lupao bih kazne igracima ako ne daju gol u prvih 20minuta u svim utakmicama JSL osim protiv Vojvodine i Partizana. Zato Valter Zenga kaze,najvazniji su prvih 15,i poslednjih 15minuta. Secam se kod njega,daju gol odma na pocetku,stisnu,i posle uzivas,bez nerviranja

Reply
Cvija сеп 23, 2011 at 15:06

Zvezda kažnjena 110.000 zbog uletanja navijača u Jagodini

http://www.mozzartsport.com/vesti/6560/podnete-krivicne-prijave-za-dogadaje-u-novom-pazaru/

Reply
Aleksandar сеп 23, 2011 at 15:00

http://www.ligue1.com/

bacite pogled na tabelu 😀 mnogo smo hteli 😀

Reply
goksili сеп 23, 2011 at 15:25

i uz to su do sada najefikasnija ekipa francuskog prvenstva!!!

Reply
Vladimir сеп 23, 2011 at 14:21

Недеља 16 часова РТС 2 – директан пренос.

Reply
dove 1987 сеп 23, 2011 at 13:35

Ima li prenos utakmice na tv?

Reply
Delija сеп 23, 2011 at 13:40

Ima na rts2

Reply
milos сеп 23, 2011 at 13:27

napred zvezda

Reply

Leave a Comment