Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПријатељске утакмицеФудбал

Манчестер Јунајтед идуће године у Београду?

Манчестер Јунајтед

Навијачи Звезде би наредне сезоне могли да уживају у правој фудбалској посластици. Славни Манчестер Jунајтед је најавио долазак у Београд и дуел са нашим тимом. Председник Црвене звезде, Светозар Мијаиловић, је недавно упутио писмо великану из Манчестера са предлогом да се пријатељство два клуба продуби доласком „црвених ђавола“, а све у поводу чињенице да никада нисмо били у прилици да одиграмо реванш меч Супер купа Европе још из 1991. године.

Из Јунајтеда је стигло писмо у којем се потврђује заинтересованост да Манчестер Jунајтед дође на стадион „Рајко Митић“. Управа Јунајтеда је саопштила да је на последњој седници борда директора клуба било речи управо о тој теми, али да због густог распореда, односно још увек недефинисаних термина Премијер лиге, тренутно нису у могућности да дају дефинитиван одговор, и да ће га дати чим распоред утакмица у наредном периоду буде познат.

Манчестер Јунајтед

У писму се такође честита нашем клубу на јубилеју, 25 година од освајања највреднијег европског трофеја, Купа европских шампиона.

Подсетимо, 19. новембра 1991. године, на Олд Трафорду су се састали Манчестер Јунајтед, као победник Купа УЕФА, и Црвена звезда, као победник Купа европских шампиона. Јунајтед је славио минималну победу голом МекКлера у 67. минуту. Нажалост, реванш утакмица никада није одиграна, и тиму са Острва је припао овај пехар.

Повезане вести

1 comment

dejo мар 30, 2016 at 15:49

Bilo bi bas lijepo da se odrzi utakmica prijateljska nase Crvene Zvezde i Mancester Junajteda samo ce to morat da ova uprava nase Crvene Zvezde pruzi odlicne uslove svim ljudima iz Mancestera koji dodju pocevsi od njihovih igraca pa do uprave Mancestera koja doce ,jednostavno sve mora bit na visokom nivou 🙂

Reply

Leave a Comment