Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Реми омладинаца у дербију

Ремизирали су омладинци Црвене звезде у вечитом дербију резултатом 1:1, упркос промашеном пеналу и низу изгледних прилика у којима смо погодили и две стативе. Стрелац у тиму Ненада Милијаша био је Матеја Радоњић.

Црвена звезда – Партизан 1:1 (0:1)

Стадион: „Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда“.

Судија: Дејан Трифковић.

Стрелци: Радоњић у 81. минуту за Црвену звезду, а Јовановић у 20. минуту за Партизан.

Жути картони: Видојевић, Тошић (Црвена звезда), Тотић (Партизан).

Црвена звезда: Драшкић (од 69. Драговић), Тегелтија, Милосављевић, Видојевић, Бубања, Лечић (од 77. Радоњић), Петровић (од 56. Тошић), Цветковић, Гојков, Вукојевић (од 69. Кривокапић), Маркочевић (од 89. Теофиловић).

Партизан: Ралић, Челић (од 56. Жупањац), Рогановић, Симић, П. Петровић, Алиловић, Јовановић, М. Петровић (од 56. Драгојевић), Јанковић (од 64. Ћук), Угрешић (од 69. Нинић), Мирчетић (од 76. Тотић)

Већ на старту меча смо видели две добре прилике за Звезду, али се резултат није променио. Вукојевић је у другом минуту искоса са леве стране гађао у Ралића, да би убрзо Цветковић шутирао преко гола. Могао је и Милосављевић у 17. минуту после корнера да доведе наше бисере у вођство, али је лопта завршила поред стативе.

Гости су, ипак, дошли у вођство у 20. минуту преко Јовановића. Сјајна интервенција Ралића је спречила Петровића који је снажно са 10 метара шутирао, да поравна резултат у 24. минуту. Промашио је и пенал Петровић у 34. минуту, након што је Тегелтија био непрописно заустављен у казненом простору гостију. Имала је Звезда још један зицер, када је Бубања након додавања Тегелтије изашао пред голмана, али је гађао у њега.

Наставила је Звезда са опасним нападима, и то преко расположеног Гојкова који је центрирао за Лечића, а стамени везиста из волеја гађао поред гола у 51. минуту. Већ у наредном нападу је Милосављевић послао “пројектил” са 20 метара који је Ралић испратио погледом, али се статива испречила.

Узвратили су гости у 58. минуту преко Угрешића, али је Драшкић добро прочитао ситуацију и одбранио. Шансе су се ређале на обе стране, па је и Тошић главом у 60. минуту шутирао поред стативе.

Дошла је Звезда до заслуженог изједначења у 81. минуту када је Тошић шутирао, а Матеја Радоњић поспремио одбитак у мрежу. Кренула је Звезда свом силином ка голу Партизана, па је и Кривокапић у 86. минуту гађао са 10 метара, али у Ралића. Минут касније је још изгледнију прилику имао Кривокапић, али се поново статива испречила.

The post Реми омладинаца у дербију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment