Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

За Милошевића 300.000, стиже и Митровић, јури се Павловић

Као што смо јуче писали, на Маракану данас стиже на преговоре леви бек Спартака Стефан Милошевић.

Како пише „Моцартспорт“ обештећење је са управом Суботичана већ договорено и износиће 300.000 евра, исто колико и за Плавшића који је прошлог лета дрес „голубова“ заменио Звездиним. Нема сумње да спортски сектор сматра да је Милошевић кадар да замени једног дана и Луиса Ибањеза, чим је донета одлука да се плати ова сума за његово довођење.

Уколико данас договори своје услове, Милошевић ће након Адама Мичела бити друго појачање у прелазном року.

Са друге стране, данашњи „Спорт“ пише да је Звезда близу ангажовања и штопера Милана Митровића, о коме смо већ писали, а да се од преговора са управом Чукаричког око Андрије Павловића није одустало и да се они настављају. Надамо се са успешним исходом по наш клуб који би ангажовањем Павловића несумњиво добио одлично појачање за напад екипе.

Подсетимо, на Маракани се данас очекује и Томас Фибел.

Повезане вести

2 comments

pera јун 1, 2016 at 19:23

Bravo majstore za Djurdjevića i Pavlovića ali njih treba da hrani neko loptama. Moje je mišljenje da samo Plavša pakuje kako treba a da Katai igra prodor pa tek onda upošljava saigrače. Dogovorili smo se valjda brz napad, srednjaci koji mnogo trče i granitna odbrana. Tako se radilo devedesetih i bili smo prvaci sveta.

Reply
neso јун 1, 2016 at 15:44

do sada dobro jos da se dovede kanga prava zamena za gruica i u napadu pored viere durgjevic i palovic tek posle treba da se nadamo za ligu evrope i ligu sampiona ako to uspremo bice super

Reply

Leave a Comment