Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Фудбалери одрадили тренинг, тренирао и Руиз

Након слободног дана који су фудбалери искористили да се опусте у разним садржајима Терми Чатеж, а пре свега у сјајном Аквапарку, настевљен је рад на терену у овој бањи.

Тачно у 10 часова играчи су били спремни за тренинг по најтоплијем времену до сада. У периоду од два сата колико су провели на терену само једном је мали облак сакрио сунце. Почело се са две серије вежби стабилизације и већ ту се видело да ће данашњи рад бити напоран.

Прешло се затим на пас игру и центаршутеве. Поделили су се играчи у две групе, једни са леве, други са десне стране. Тражио се брз и прецизан дупли пас по земљи, а након тога убацивање у казнени простор. Први пут се ту са лоптом показао и Руиз који је данас тренирао заједно са екипом.

Последњи део данашњег рада био је резервисан за игру између два гола. Терен поново дугачак 50 метара, а ограничења у броју додира није било. Данас није било склекова за поражене, што је и разумљиво с обзиром на то да су рађени током стабилизације.

Данас је на програму још један тренинг, односно играчи ће бити подељени у две групе, једни од 18 часова, а други од 18:45.

Повезане вести

3 comments

oknarb јул 2, 2016 at 23:26

да ли је чаушић отпао као потенцијално појачање’?

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 3, 2016 at 00:00

jbt. causic..dosadio si bre sa tim igracem za srpsku ligu..pa gde ce da igra pored ovakvih igraca..ti ili si mu kum ili brat pa navalio causic pa causic

Reply
LA[K]I јул 2, 2016 at 17:06

Sta bi sa Jovovicem, jeli ozbiljno povredjen?

Reply

Leave a Comment