Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

И Јововић на позајмици

Јововић

Након Карабурме, Владимир Јововић ће каљење наставити у Крушевцу.

Од доласка из Сутјеске, млади Никшићанин се због прејаке конкуренције није изборио за минутажу, па ће након ОФК Београда, каријеру наставити у Напретку из Крушевца као позајмљени играч шампиона.

Јововић је дошао као капитен Сутјеске, тадашњег шампиона Црне Горе. У тренутку потписа за Црвену звезду, због напада на судију на дерби мечу против Будућности, био је под шестомесечном суспензијом, а пролећни део шампионата провео је у ОФК Београду.

На Карабурми је имао добар старт, након одличних припрема, постигао је гол на дебију у победи над Партизаном, а на 12 утакмица, 5 пута је био стрелац. Након испадања „Романтичара“ у Прву лигу Србије вратио се у Црвену звезду, а сада се сели у Крушевац.

За репрезентацију Црне Горе одиграо је 5 мечева. У наредном периоду Управа клуба ће радити на томе и да осталим играчима који нису у првом плану обезбеди клубове где ће моћи да се боре за минутажу.

Повезане вести

3 comments

LA[K]I авг 17, 2016 at 12:19

Mislim da smo napravili veliku gresku. On i Avramovski su pruzali sjajne partije u OFK-i i definitivno im je trebalo dati sansu u prvenstvu da se dokazu.

Reply
kastiljo авг 17, 2016 at 16:55

Bojim se da nikad igrac od Avramovskog nece ispasti…Od Jovovica moze da ispadne nesto,ali na njegovoj poziciji smo najpopunjeniji…Imamo Kataia,Plavsica,Ruiza,Moucea,Babunski moze to da odigra takodje,dakle 5 igraca za 2 krilne pozicije,da kazemo 4 ako ne racunamo Babunskog za koga takodje nema mesta u timu a kvalitetniji je od Jovovica. Bolje je i za njega i za Zvezdu da ode na pozajmicu.

Reply
LA[K]I авг 18, 2016 at 18:04

Za Avramovskog sam rekao jer je zaista imao vrlo dobru sezonu u OFK-i, a Jovovic izvanrednu polusezonu. Nazalost jesmo po prilicno popunjeni na svim pozicijama sem u odbrani. Steta za njega. Da sam ja u upravi poslao bi ga u Vojvodinu da od njega naprave odlicnog igraca kao sto su i od celog svog tima.

Reply

Leave a Comment