Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда у школама промовише „Ђачки југ“

Током претходних утакмица које је Црвена звезда играла на свом стадиону, промовисана је акција „Ђачки југ“ захваљујући којој су школарци могли да Црвену звезду гледају бесплатно.

Акција „Ђачки југ“ се наставља. Утакмица коју Црвена звезда у недељу, 16. октобра, игра против Чукаричког, биће нова прилика за све младе Звездаше да посете стадион „Рајко Митић“. Сви ђаци, основци и средњошколци ће уз ђачку књижицу моћи да уђу на јужну трибину нашег стадиона. Основци ће, ипак, морати да буду у пратњи родитеља, док ће средњошколци моћи сами да уђу и уживају у Звездиној игри.

Црвена звезда ће у оквиру акције „Ђачки југ“ убудуће посећивати основне школе. Планирано је да се дружењем са децом код садашњих и будућих Звездаша пробуди жеља за бављењем спортом, али и праћењем најтрофејнијег клуба у Србији. Прва школа којој ће Црвена звезда бити гост биће ОШ „Карађорђе“, а Звездина делегација ће ову школу посетити у петак, 14. октобра.

Све основне и средње школе, пре свега из унутрашњости, које желе да организовано доведу своје ђаке на утакмицу могу да пошаљу списак ђака и наставника који ће доћи на адресу електронске поште office@crvenazvezdafk.com и на тај начин обезбеде улазак већих група ђака на утакмицу.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment