Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоЕвропска такмичењаНајновије

Други пораз Звезде у Бреши

Црвена звезда је доживела и други пораз на квалификационом турниру за Лигу шампиона у Бреши. Овога пута домаћин турнира је био бољи од нашег тима резултатом 9:5 (3:4, 3:0, 1:0, 2:1).

Црвено-бели су сјајно почели меч и после прве четвртине су водили са 3:4. Међутим, Бреша је заиграла у наставку много боље и на полувремену су преокренули резултат у своју корист. До краја меча Италијани су постепено повећавали предност и на крају су заслужено тријумфовали са 9:5.

Најбољи појединац у тиму Александра Николића био је Филип Ћорић који је постигао 3 гола. По један су постигли Вељко Танкосић и Никола Николов.

У последњем колу Црвена звезда ће играти против руског Синтеза из Казања, а меч је на програму у недељу 16. октобра од 10:30 часова.

Бреша – Црвена звезда 9:5 (3:4, 3:0, 1:0, 2:1)
Бреша. Базен: Ламармора. Судије: Шварц (Израел) и Перис (Хрватска). Играч више: Бреша 9 (4), Црвена звезда 5 (2). Петерци: Бреша 1 (1).

БРЕША: Дел Луњо, Манци, К. Пресћути 1, Ранђеловић 1, Пасковић, Рицо 3, Муслим 2, Нора, Н. Прескути, Бертоли 1, Убовић, Наполитано 1, Диан. Тренер: Алесандро Бово.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Краљ, Танкосић 1, Јовић, Ивошевић, Радовић, Илић, Николов 1, Љубеновић, Бурсаћ, Ћорић 3, Драшковић, Пековић, Тодоровски. Тренер: Александар Николић.

Повезане вести

Leave a Comment