Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоЕвропска такмичењаНајновије

Црвено-бели без пласмана у Лигу шампиона

Ватерполисти Црвене звезде нису успели да се пласирају у Лигу шампиона, пошто су на квалификационом турниру у Бреши (Италија) доживели сва три пораза.

У трећем мечу црвено-бели су одмерили снаге са руским Синтезом из Казања и поражени су резултатом 11:4 (4:2, 4:0, 1:1, 2:1).

Најефикаснији у нашем тиму био је Вељко Танкосић који је три пута погађао мрежу ривала. Један гол постигао је Бранко Пековић.

Синтез Казањ – Црвена звезда 11:4 (4:2, 4:0, 1:1, 2:1)
Бреша – Базен: Ламармора. Судије: Тајлан (Турска) и Шварц (Израел). Играч више: Синтез 10 (2), Црвена звезда 6 (2). Петерци: Синтез 2 (2).
СИНТЕЗ КАЗАЊ: Максимов, Плискевич 1, Зинатулин 1, Одинцов, Николаенко 1, Бичков 1, Магомаев 2, Нагаев 2, Латипов 1, Рижов-Аленичев 2, Марелја, Шепелев, Антонов. Тренер: Владимир Федорин.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Краљ, Танкосић 3, Јовић, Ивошевић, Радовић, Илић, Николов, Љубеновић, Бурсаћ, Ћорић, Драшковић, Пековић 1, Тодоровски. Тренер: Александар Николић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo окт 16, 2016 at 17:29

Bas mi je zao sto se nisu plasirali vaterpolisti Crvene Zvezde u LS jer oni pripadaju da budu tamo ,zato bi trebalo da VK Crvena Zvezda dobije svoj bazen u Beogradu to bi trebalo da trazi uprava VK Crvena Zvezda od gradonacelnika Beograda i vlasti koje vode zajedno sa gradonacelnikom Beograda da se nadje mjesto za izgradnju bazena VK Crvena Zvezda ,puna podrska upravi VK Crvena Zvezda i treneru VK Crvena Zvezda kao i vaterpolistima Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment