Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ветерани Звезде гостовали у Бачком Градишту

Ветерани ФК Црвена звезда су гостовали у Бачком Градишту и против мотивисаних домаћина извојевали убедљиву победу од 6:2

ФК Војводина из Бачког Градишта основана далеке 1913. године и њихови ветерани су били домаћини ветеранима ФК Црвена звезда. У пријатној али прохладној и ветровитој Бачкој домаћини су желели да изненаде госте из Београда, али то им ветерани Звезде нису дозволили. Расположени Владимир Тинтор је довео Звезду у вођство већ у трећем минуту. Голови су се ређали као на траци – 2:0 Видак Братић,3:0 Ненад Ванић,4:0 Видак Братић, а полувреме је завршено резултатом 5:0 голом Ненада Ванића. У другом полувремену су домаћини мало грубом и оштром игром покушали да смање резултат, а то им је омогућио Б. Марков на (5:1). Звезда је спустила темпо игре и голом Зорана Мандића повећала резултат на 6:1, а домаћини су до краја утакмице успели да ублаже рузултат и поставе коначних 6:2 .

На гостовање у Бачкој ветерани ФК Црвена звезда повели су репрезентативни састав, за Звезду су играли неколико бивших млађих првотимаца и на терену показали своје фудбалско умеће.

Дружење је настављено на вечери у ресторану клуба уз пригодне поклоне.

ФК Војводина играла је у саставу:

Бацковић, Раковић, Стојановић, Татић, Бркљач, Буцунски, Нецић, Марков, Ердељан,Кудрић и Стошић. Играли су још Риго, Радаковић, Ћирић, Гарић, Вукадинов, Грковић, Радосављев, Млаксачев, Грбић, Каралић, Предојевић, Огњановић, Секулић и Остојић.

ФК Црвена звезда играла је у саставу:

Б. Ратковић, М. Марковић, Д. Мандић, З. Боровница, С. Чула, В. Братић, Д. Стевовић, З. Николић, В. Тинтор, Н. Ванић, Б. Николић. Играли су још Б. Дујаковић, М. Ђаковић, З. Мандић и А. Петровић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment