Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Божовић: „Смета ми све ово што се пише по новинама о Аџићу!“

Шеф стручног штаба Миодраг Божовић осврнуо се на учинак младих играча који имају све већу минутажу како се првенство ближи крају.

Против Металца сам увео Луку Аџића при резултату 1:0 зато што није било никог другог ко је могао да уђе. Да је било искуснијег играча на клупи, тај играч би пре добио шансу. Аџић је талентован играч, али смета ми све ово што се пише по новинама о њему. Овде брзо дижу људе у небеса, али брзо их и спуштају. Немојте ту децу да хвалите и уздижете, ни Аџића, ни Рачића – напомиње Звездин тренер.

Омладинска школа Црвене звезде ради добро, и сваке године долазе нови клинци који имају велики потенцијал.

Има у омладинцима још доста играча који су веома интересантни и талентовани и који ће се тек показати, али што се брже пењу, то им пад може бити бржи. Треба их пустити да раде, тренирају и видећемо шта ће бити са њима. Аџић је у Милановцу ушао зато што је већ имао прилике да наступа са првим тимом, већ је играо на пријатељској утакмици против Лудогореца и био је са нама на припремама у Копру. Наговештава да може да буде добар играч и да попуни позицију по левој страни као офанзивни везни. Имао је среће и знања и дао је гол због чега ми је много драго. Драго ми је и што је Рачић одиграо добро, то је Звездина будућност и треба да се форсирају млађи играчи, али не можете и да форсирате млађе играче и да будте први и да продајете фудбалере. То је врло тешко – рекао је Божовић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

neso дец 4, 2016 at 10:33

bogovicu jos sada forsiraj jovejlica i vucicevica ne trebati inostrani centarfor koji ce doci samo za novac imas primer viera i pod uslovom ako je moguce ta kvalitetna i sve kvalitetne igrace mlade da imaju pravo da napuste zvezdu posle dvaeset i sest i dvadeset sedam godina

Reply

Leave a Comment