Moja Crvena Zvezda
Архива

Potencijalne novajlije Toro, Maurisio i Dioko

Dijego Maurisio

Prema informacijama do kojih su došli novinari „Novosti“, potencijalne novajlije u fudbalskom klubu od januara bi mogli da budu Brazilci Rafael Fereira Francisko Toro i Dijego Maurisio, te Kongoanac Alan Kaluituka Dioko.

Kontakti sa Torom i Maurisiom su ostvareni posle sugestija Dejana Petkovića, koji je igrao u Flamengu sa oba igrača. Maurisio (19, 183) je mlad fudbaler, i u Zvezdi bi igrao na pozajmicu, ukoliko se naravno Flamengo odluči da ga pozajmi baš našem klubu.  Tokom ove godine odigrao je 25 utakmica za brazilski klub, i postigao tri gola. Član je mlade reprezentacije Brazila.

Toro

Sa Torom (24, 170) je drugačija situacija, on je slobodan igrač pošto je posle četiri godine napustio Flamengo. Omladinski staž odradio je u Fluminenseu, a zatim potpisuje za Flamengo, gde je odigrao 97 utakmica i postigao četiri gola u šampionatu Brazila. Reč je o igraču koji može da igra i zadnjeg i ofanzivnog veznog, plejmejker koji se ističe velikom borbenošću, koji sa lakoćom oduzima lopte protivniku. Prema pojedinim informacijama koje kruže internetom, on je već potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom.

Dioko

Poslednji fudbaler je Kongoanac Dioko (23, 183), koji je i letos bio na meti rukovodstva našeg kluba. Stameni napadač letos nije stigao zbog visine obeštećenja, a sada, kako se navodi, ni to više nije nepremostiva prepreka.

Повезане вести

2 comments

Comments are closed.