Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда демантовала приче о одласку Божовића

Приче о одласку Миодрага Божовића уздрмале су Звездашку јавност, а на реакцију из клуба није се дуго чекало.

Спортски директор Црвене звезде и близак пријатељ Грофа, Блажо Раосављевић, демантовао је наводе да ће доћи до пормене на клупи.

„Црвена звезда има тренера и он се зове Миодраг Божовић, са којим имамо уговор до јуна 2018. године. Једино о чему размишљамо у овом тренутку је да победом у Сурдулици завршимо успешну јесењу сезону“, рекао је Раосављевић за Тањуг и тако био принуђен да већ по ко зна који пут демантује натписе у медијима око одласка Божовића ове године.

Повезане вести

11 comments

Hadži Dragan дец 12, 2016 at 16:53

Otpisani,za sve si apsolutno u pravu.Koje mi balvane imamo i opet smo prvi,pa to nije normalno.Bolje i Grof,nego neko kao Pižon ili Dostanić.

Reply
Otpisani101 дец 12, 2016 at 16:28

Cinjenica je da zvezda od proleca igra ocajno i pljuvanjem ciganina 74 nece promeniti nista…istina je i da je grof uzeo titulu i istina je da je prvi na tabeli sa andjelkovicem i dva balvana u spicu orlandica i sikimica sto posteno da pricamo nije ni malo lako…u evropi i posebno derbi s partizanom zvezda igrala kukavicki i dobila sta je zasluzila…ja sam posle derbija za smenu grofa ali ako nam dolazi rus iz subotice ili recimo pizon koji ni ofk beograd nije mogao da vodi,onda sam da grof ostane jos 100 godina…..jer grof kakav god da je ,za ove sto se pise po novinama da ce ga zameniti je doktor za fudbal…

Reply
CIGANIN74 дец 12, 2016 at 18:46

Ne pljujem nego argumentovano iznosim kritike na racun Grofa od proleca do danas…nije isto pljuvati i kritikovati

Reply
Otpisani101 дец 12, 2016 at 19:08

Nismo se razumeli…ja sam pisao da oni koji tebe pljuju zbog tvojih komentara,nece zvezdina igra biti boljja…

Reply
CIGANIN74 дец 12, 2016 at 19:34

Ne verujem da ce se klub rastati sa Grofom ako zamena nije dostojna nase klupe,licitira se sa raznim (polu)strucnjacima i ne verujem da oni dolaze u obzir.bilo kako bilo,videcemo sutra na konferenciji sta o svemu kaze Grof.

Sad sam te razumeo za „pljuvanje“,pozdrav

Reply
Otpisani101 дец 12, 2016 at 19:15

I skren da budem slazem se s tobom u svemu ali se bojim da ne dodje gori od grofa…

Reply
pera дец 12, 2016 at 22:17

Ma ljudi ne dirajte Grofa tu smenu forsiraju grobari jer je dominacija Zvezde u košarci od dolaska Radonjića i tvrdoglava podrška treneru tako mora i u fudbalu. Grof je car, čovek koji je inteligentan i koji je stavio onu stvar u procep došavši u ovakvu Zvezdu. To isto važi i za Terzu ali mi svi moramo jasno ovim ljudima da ukazujemo na loše stvari da ih poprave u interesu kluba. Tu su naše kritike na mestu a one su pre svega neselektivno dovodjenje stranih igrača koji nisu doneli kvalitet više a imaju plate koje to garantuju. Ja sam za to da se oslobodimo tih igrača da dovedemo potentan tim koji igra kao prošle godine maštovito, brzo. Koji ima ideju u igri i koji trči više od protivnika. Potrebne su korekture u timu tipa ta dva halfa za početak domaća koje je stručni štab skautirao ove jeseni na domaćim terenima.Takodje dva špica koja ne bi bili tipa Sikimića i Orlandića kojima bih se zahvalio jer Zvezda ne sme da igra kao u vreme Lazarevića sidraša. Napadači u Zvezdi moraju da budu momci koji uvek mogu da pretrče odbranu. Od stranaca Ruiz i Donald ostalo je prosek. Stranac u Zvezdi mora da ima prevagu na terenu i bolje je dovesti jednog takvog nego pola tima kao sada onih koji su u rangu domaćih igrača. Grof mora da nadje prostora za klince poput Račića, Joveljića, Babunskog. U tome je umeće naći prave uloge ovim momcima koji pojačani na proleće moraju da stave grobare tamo gde im je mesto a ovaj stručni štab je pokazao da zna da radi najbolje na ovim prostorima. Moja podrška Božoviću da tvrdoglavo vodi ovaj tim i na proleće do nove titule.

Reply
dejo дец 12, 2016 at 14:14

Drago mi je da je demantovana prica o Grofom odlasku iz Crvene Zvezde sad mu pomognite sportski direktore Crvene Zvezde da ostanu Donald ,Le Talek ,Ruiz i Babunski ,Fibela vratite odakle je dosao sa pozajmice isto tako Kangu dovedite dva odlicna stopera ,jednog dobrog desnog beka ,jednog odlicnog napadaca da uz njega igraju Vucicevic i Ilic znaci tri spica neka moj predlog za formaciju 4-3-3 evo mojeg nekog sastava Manojlovic ,novi desni bek ,jedan novi stoper ,drugi novi stoper ,Milosevic ,Babunski ,Ruiz ,Donald ,Vucicevic ,Ilic ,novi odlicni spic uz ovu dvojicu razmislite

Reply
zile дец 12, 2016 at 15:38

sta pricas ti,kanga je pored donalda najbolji stranac

Reply
CIGANIN74 дец 12, 2016 at 14:03

Blazo je demantovao za Huga da nece potpisati, izneo neistinu u slucaju „Djurdjevic“,sad demantuje u vezi Grofa…njegove reci imaju tezinu mozda samo jos u kafani,kad naruci pesmu

Reply
Ivan дец 12, 2016 at 15:44

Blaža je pijana glava napuni glavu rakije i lupa li lupa nijedna njegova tvrdnja se nije obistinila misli kako mu Terzić kaže šta treba da priča običan Terzin potrčko?

Reply

Leave a Comment