Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Победници и пре финала

У Београду је одржан традиционални Новогодишњи турнир „Куп Београда” у балону на Кошутњаку на коме је Црвена звезда узеле учешће са две екипе дечака рођених 2005. године.

Тимови су били подељени у две групе па су тако Звезду 1 и 2 на престижном турниру са јаком конкуренцијом предводили тренери Далибор Шкорић и Лука Павловић. Екипа Звезде 1 која се такмичила у балону на Кошутњаку била је у групи са тимовима АДЕ , Спартака из Ресника и Интернационала.

Звездини малишани су били врло успешни и на свакој утакмици постигли су по пет или више голова. Након што су успешно изашли на крај са свим ривалима у полуфиналу су се укрстили првопласирани и другопласирани тимови из обе групе. Пошто су обе наше екипе биле боље од својих ривала у полуфиналу постало је извесно да је Звезда освајач турнира.

У веома узбудљивој финалној утакмици екипа Звезда 1 победила је Звезду 2 резултатом 4:3. Дечаци су се лепо забавили, уживалу у фудбалу и мноштву голова и кући отишли са много лепих успомена и нових другара. Занимљиво је да се први пут у историји турнира догодило да се прва и друга екипа једног клуба састану у финалу.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment