Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Руиз: „Репрезентација награда за добре игре“

Велико признање за игре у црвено-белом дресу стигло је Џону Руизу. Он ће Костарику на Купу Централне Америке који се одржава у Панами од 13. до 22. јануара.

Руиз је до сада четири пута играо за репрезентацију своје земље, али у пријатељским мечевима. Ово ће му бити први такмичарски мечеви.

Сваком играчу је изузетна част да брани боје своје репрезентације. Захвалан сам што ми се указала оваква прилика и даћу све од себе да на терену остварим што бољи резултат. Добар рад и утакмице у Црвеној звезди допринеле су томе да се нађем у најјачем саставу своје земље и ово је само један од многобројних подстицаја да и у наредној полусезони на свакој утакмици дајем свој максимум – рекао је крилни нападач.

Руиз ће у такмичарском ритму дочекати почетак припрема за наставак шампионата.

Бићу део јаког турнира и то ће ми само помоћи да се још боље припремим за наставак сезоне. Сигуран са да неће бити проблем што на самом почетку нећу бити уз екипу, имаћемо довољно времена да се уиграмо, мада се већ сада одлично познајемо и разумемо на терену. Вратићу се спреман да се укључим у нормалан рад – поручио је Руиз.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

zvezdasssssss јан 5, 2017 at 18:40

aj i ti neseri dobar je jbt prisek igraca nekih jacih i boljih klubova europe

Reply
Zoran Ča pro јан 4, 2017 at 19:25

Koju dobru igru čoveče? Ovaj je prosek za našu ligu

Reply

Leave a Comment