Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Стижу пријаве за кампове

Пре месец дана почеле су да стижу пријаве за четврти јуниорски камп „Златибор 2017“. Исто као и прошле године, и овај пут су најбржи били родитељи и дечаци из иностранства.

За камп у 2016. први се пријавио Стефан Ранковић из Остина, у Тексасу. Ове године први су се пријавили браћа Ковачевић из Париза. Старији брат Ведран је 2004. годиште и игра на позицији десног бека и штопера. Обрад је 2005. годиште и најчешће игра на позицији централног или дефанзивног везног. Обојица тренирају у клубу „Paris FC“. Наши драги гости из Француске су одабрали трећи термин кампа на Златибору, тј. смену која почиње 01. јула 2017.

Као и претходне сезоне, сви пријављени ће имати прилику да прођу седмодневни тренажни процес по специјално припремљеном програму Омладинске школе ФК Црвена звезда уз стручни рад тренера запослених у нашем клубу.

Јуниорски камп на Златибору трајаће од 17. јуна до 08. јула. Места има за само 150 дечака који се први пријаве. Све информације можете прочитати на нашем сајту http://os.crvenazvezdafk.com/

Пријавите се и за наше кампове Јахорина и Терме Чатеж, будите део Црвене звезде!

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

dejo јан 12, 2017 at 16:06

Lijepo je cuti i vidjet sto radi omladinska skola Crvene Zvezde samo ja licno mislim da treba dovest nove ljude da je unaprijede i djeci Crvene Zvezde treba napravit odlicne uslove za rad ,zasto se ceka da se kupi Kovilovo ono je potrebno Crvenoj Zvezdi bas zbog ovoga gore sto se stalo sa time ? 🙂

Reply
Vuja NBG јан 12, 2017 at 19:21

Dejo,zašto u svakom svom tekstu pomeneš re Crvena Zvezda makar triput?Pa o Zvezdi se ovde i radi ne o partizanu.Ne ljuti se,samo sugestija.

Reply

Leave a Comment