Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Симоновић: Било је савршено

Кошаркаши Црвене звезде мтс одиграли су беспрекорну утакмицу у Виторији. Савладали су Басконију резултатом 87:69, а своје виђење меча изнео је и најефикаснији актер утакмице Марко Симоновић.

Кошаркаши Црвене звезде мтс уписали су још један велики тријумф. Категорија чудесан више не може да стоји уз Звездине подвиге јер када у серији савладате Реал Мадрид, ЦСКА, Фенербахче, Жалгирис, Макаби и Басконију то више није чудо, то је заслужена ствар која је од првог до последњег тренутка меча зарађена великом борбом.

Свој печат на фантастичне игре црвено-белих даје Дејан Радоњић. Звездина игра је изузетно контролисана крај терена и то доноси фантастичне резултате. У складу са тим увек искочи неко други, али сезону можда и каријере игра Марко Симоновић. Он је поново био најефикаснији у редовима црвено-белих са 23 поена и пет скокова. Након велике победе је изнео своје виђење меча:

Велика победа за нас. Знали смо да ће бити теажак меч – они су сјајан тим са великим карактером. Играли су сјајно целе сезоне и имали лошу недељу иза себе. Знали смо да ће показати карактер, али смо ушли у меч исто као и увек и било је савршено. Победили су нас у Београду и то је био додатан мотив за нас да играмо своју игру и победимо – и успели смо. Честитам стручном штабу и играчима – рекао је Симоновић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo јан 25, 2017 at 19:42

Odusevili ste me Simone pokazali ste kako treba da se igra za kosarkaski klub Crvena Zvezda dokazali ste da ste pravi pobjednici ,Simone reci fudbalerima Crvene Zvezde da moraju da odigraju puno bolje u Evropi jer necemo da FK Crvena Zvezda gubi meceve protiv timova poput Ludogoreca i Sasuola hocemo Simone da ti preneses tu pobjednicu energiju i u FK Crvena Zvezda ,samo napred kosarkasi Crvene Zvezde nastavite samo tako

Reply

Leave a Comment