Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Да се историја понови – ТСЦ је Звездина увертира за титулу

Црвена звезда у четвртак од 19 часова на Маракани дочекује ТСЦ, екипу против које смо прошле сезоне крајем априла освојили титулу првака.

Био је то 22. април 2023. године, а Звезда је на Маракани савладала ТСЦ резултатом 4:1, и освојила укупно 34. титулу првака државе. Уједно је то била и шеста титула у низу, шест кола пре краја сезоне у Суперлиги Србије. Букари је погађао у 45, 61. и 75. минуту, а у међувремену се и Канга у 68. минуту уписао у стрелце, те је Звезда освојила титулу пред више од 17 хиљада навијача на Маракани. Када је реч о играчима који су наступили на том мечу, а који ће имати прилику да се поново у четвртак нађу на терену, осим Букарија и Канге, ту су још: Драговић, Мијаиловић, Иванић, Катаи, Митуљикић, као и Родић који је тог 22. априла 2023. године утакмицу гледао са клупе.

Звезда у теорији већ у четвртак може да освоји титулу, седму у низу, а укупно 35. у историји нашег клуба. Подршка навијача на том путу нам је од великог значаја, а симболика није нешто што се занемарује.

The post Да се историја понови – ТСЦ је Звездина увертира за титулу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment