Moja Crvena Zvezda
Архива

U nedelju protiv Cibone

Logo KK Crvena zvezda
Logo KK Crvena zvezda

U nedelju, 14.11.2010 godine , sa početkom u 12 časova, KK Crvena zvezda igra utakmicu 7. kola NLB lige protiv KK Cibona.

Svoja očekivanja i prognoze pred nedeljni meč dao je prvi strateg crveno belih, Mihailo Uvalin:

„Po treći put u ovoj sezoni igramo u Pioniru i pokušaćemo da ostvarimo prvu pobedu i dođemo do bodova. Stvari se menjaju u našoj ekipi i za razliku od prošle utakmice koju smo igrali sa Zadrom u Pioniru, jači smo za dva igrača, od kojih je jedan već pokazao da će nam dati određenu sigurnost i kvalitet u igri pod košem. Mislim da smo u prošloj utakmici u Novom Mestu imali periode u kojim smo igrali možda i najkontrolisanije u napadu i u odbrani, u ovoj sezoni. Tada smo pokazali jedan pozitivan mentalitet i nismo prestajali da se borimo. Mislim da će naša ekipa i ceo stručni štab dati sve od sebe da odigramo jednu dobru utakmicu, i ostvarimo prvu pobedu koju svi željno isčekujemo“.

Vujadin Subotić, iskusni bek Crvene zvezde se obratio prisutnima i rekao :

„Nema puno toga da se kaže sa obzirom da je ovakav skor iza nas. Kako sam ja došao u ekipu, mogu da kažem da je primetan napredak i u napadu i u odbrani. To su mladi momci kojima treba i sugerisati i pomoći, i mislim da će sve biti bolje. Pogotovo što smo dobili dva igrača koji imaju iskustvo i određeni broj utakmica iza sebe u raznim ligama. Znamo ko igra u Ciboni i odakle nam preti opasnost, i ostaje nam da se maksimalno spremimo do nedelje i pokušamo da donesemo prvu pobedu na Mali Kalemegdan.“.

Karte će se prodavati u nedelju na dan utakmice, na blagajni hale Pionir, od 10 časova. Tribine koštaju 200 dinara ,parter 500 dinara.

Na blagajni se mogu kupiti i sezonske karte za sezonu 2010 / 2011 .

Повезане вести