Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатФудбал

Одређени играчи за меч против Војводине

Познато је који фудбалери ће конкурисати за прву поставу у мечу против Војводине.

Шеф стручног штаба Црвене звезде Миодраг Божовић определио се за следеће фудбалере:

Филип Манојловић, Немања Супић, Марко Петковић, Душан Анђелковић, Александар Луковић, Абрахам Фримпонг, Дамјан Ле Талек, Мичел Доналд, Марко Полетановић, Ненад Милијаш, Гелор Канга, Џон Руиз, Срђан Плавшић, Лука Аџић, Срђан Вујаклија, Немања Милић, Предраг Сикимић, Ричмонд Боаћи.

Утакмица Војводина — Црвена звезда игра се у среду 8. марта у 18 часова.

Повезане вести

12 comments

LA[K]I мар 8, 2017 at 14:23

Sta li je Srnic uradio pa da nije zasluzio mesto ni u 18. Daj bre vise neka uprava izadje sa jasnim stanjem u vezi Poletanovica. Ako ne mozemo da otplatimo tu klauzulu neka ga izbace iz tima sta mi ima da im ga razigravamo. Nek se vec jednom predje na formaciju sa dva napadaca. Na leto treba da leti Kanga, a trebao bi i Ruiz posto je ocigledno da kako vreme prolazi sve je gori i gori. Zaista sam se nadao u vezi njega, ali vidim da je decko izgubljen slucaj. Dobio je i previse prostora.

Reply
Gorca мар 8, 2017 at 11:36

Ljudi stvarno je neverovatno da Srnica nema ni u sirem spisku za utakmicu, a i zanimljivo da nema ni Pavkoca i koja je kombinacija bila u pitanju sa dovodjenjem njega, jer stvarno je neverovatno da onakvog igraca neko plati 300 000e plus ponusi i procenat od sledece prodaje a ugovor potpisan na 2 godine, tu je neko oprao pare, pa je pukla bruka sa Radnickim pa ga sad niko ne spominje.
Mislim da treba da procistimo igracki kadar i da se zahvalimo pojedinim igracima i pronaci im angazman: Lukovic, La Talec, sikimic, Andjelko, Supic, Orlandic, Poletanovic (vratiti ga u Belgiji), pokusati na leto prodati Kangu ili Ruiza, i ako je ikako moguce zaraditi nesto na Marku Petkovicu, a sto vecu sansu dati Racicu i Adzicu pa cak i Luki Ilicu, jer steta je da onakvi talenti igraju omladinsku ligu, a u prvom timu nam preplaceni stranci i pozajmljeni igraci.
Ako danas ne dobijemo Vojvodinu Grof ako ima obraza pa cak i u slucaju neresenog rezultata trebalo bi da podnese ostavku, jer gotovo godinu dana mi nemamo nikakvu igru, uigraniost nam je kao kod Fk Metalca, i sve sto postizemo je samo zasluga igrackog kadra i njihovog individualnog kvaliteta.

Reply
dejo мар 8, 2017 at 11:04

Potrebna je HITNA PRIVATIZACIJA CRVENE ZVEZDE zbog svega pa ako ce da preuzme totalno Gasprom Crvenu Zvezdu neka je preuzme ako ne onda neka se drazi druga jaka strana kompanija ili stranac jedan ,sve drugo je vjeruj te mi navijaci Crvene Zvezde mazanje oci nas svih koji volimo Crvenu Zvezdu ,zato treba podjerat dosadasnju upravu Crvene Zvezde ,sportskog direktora sto samo sluzi kao pion ,trenera Crvene Zvezde ,sto se stranaca tice treba zadrzati Frimponga i Ruiza a pruzit sansu Boaciju ,prodat sad za zimski prelazni rok Ristica ,Petkovica ,Donald ,Le Taleka ,Kangu ,Srnic ,Orlandic i Sikimic

Reply
CIGANIN74 мар 8, 2017 at 11:27

Dejo mi veceras u NovomSadu branimo titulu,mani se sad privatizacije i prelaznog roka

Reply
CIGANIN74 мар 8, 2017 at 10:47

Braco CIGANI titula je u pitanju i zato puna podrska svima veceras u NS!

Ostavimo sve negativno i saljimo samo pozitivne signale svima u klubu!

JEDINSTVO I PODRSKA SAD SU NAJPOTREBNIJI!

Reply
Samo pitam da ne skitam мар 8, 2017 at 10:01

A gde je Pavkov od 300 000 ? Jel mozda trenirao tako jako da je preforsirao ili ga cuvaju za playoff ? Mozda ga spremaju za LS pa da ga prodaju za Real Madrid ?

Reply
as мар 8, 2017 at 09:40

ivane upravu si. doveli smo 5 prosečnih napadača i sad nema mesta za nasu decu, luku, srnića… dokle vise cemo menadžerima da punimo džepove???

Reply
Ivan мар 8, 2017 at 09:56

as o tome i pričam da Božović mora da ode zbog kukavičke igre u oba derbija sa grobljem, a terzić treba da ode zbog dosta stvari kao prvo zaratio je sa Radničkim zbog 300 hiljada a igrač niti igra niti nam treba dovodi na kilo fudbalere i šalje ih u svom matičnom kluba a Zvezda mora da ih plaća a u govnima smo do guše on nas oće da prevari sa titulom bez značajnoj kad nikad sa njim kao direktorom kluba u Evropi ući nećemo

Reply
Ivan мар 8, 2017 at 09:35

Isti onaj tim strašan tim što je na 2 derbija 180 minuta imao jedan šut u okvir gola, nikad lošijeg groblja treba puno što da se mijenja u voljenom klubu nije samo Božović kriv već mešatar terzić koji nemilosrdno dovodi veliki protok igrača kao da smo u + 50 miliona a ne -30

Reply
Goran мар 8, 2017 at 16:12

Kako jedan sut u okvir gola kada sam malopre gledao statistike sa flashscore,livescore i par drugih sajtova i pise da smo u zadnja 2 derbija imali 7 suteva u okvir gola,prestani da trolujes ovde grobaru provaljen si…Sta su uradili ovi pre Terzica? Od kada je Terzic predsednik dugovi su sa -50 dosli na -35 miliona,prosle godine je ubedljivo osvojena titula,igrano je 6 utakmica u kv za Evrokupove sto nije bio slucaj prethodnih sezona…Ove sezone imamo opet +6 u borbi za titulu i prvi smo na tabeli…Grobari su prosle godine ostali bez titule i u seniorskoj i u omladinskoj konkurenciji,ove godine su drugi trenutno sa -6 u seniorskoj i treci u omladinskoj konkurenciji sto im se nije desilo odavno i ne kukaju po forumima i internet portalima a mi samo lelecemo a prvi smo,u pravu je Grof ima dosta uljeza medju nama samima…Podrska Grofu i momcima do nove titule napred ZVEZDA!!!

Reply
Ivan мар 8, 2017 at 16:38

Bravo Gorane klošaru jedan nemaš godina kolko godina sam proveo na sjeveru ali što nekoliko god sam udaljen od Bg nisam u mogućnosti da budem na tribini ali sam srcem uz Zvezdu za tebe i terzića vama sličnim ko god kaže istinu je glodar gubo jedna.

Reply
Goran мар 9, 2017 at 16:52

Klosar si ti i guba nije ti lako cim vredjas druge,ja koliko vidim nisam nigde napisao nista pogrdno o tebi to govori o tvom karakteru…Pun mi je k…. vas koji stalno nesto kritikujete kriv Grof,kriv Terzic itd svu pamet sveta ste popili a da vas staviti da vodite klub 24 sata propao bi…Svi kritikuju Terzica i Grofa sto ne stave sve nase klince da igraju ali nisu oni ludi ne radi se to tako,klincima se daje sansa polako sto oni i Rade Manojlovic,Ristic,Adzic,Racic..bice sanse i za Romanica,Ilica,Joveljica i ostale polako..Da su stavljali svaku utakmicu po 6-7 nasih klinaca kako neki traze sada bi kaskali iza Partizana jer klinci ne mogu da izdrze taj teret jedno je seniorski a drugo juniorski fudbal igrao sam ga i znam..Mnogi kritikuju nase strance a u ova 4 prolecna kola Zvezda je postigla 8 golova od toga su stranci postigli 5 golova Boaci 3,Kanga 1 i Le Talek 1 i najzasluzniji su sto je Zvezda i posle 4 kola prolecnog dela bez poraza i prva na tabeli…Sta ima da kazete ako se opet osvoji titula ili dupla kruna a ima sanse za to? Uvek neke zamerke i kritike a ne shvatate koliko je tesko voditi klub koji duguje samo jednu platu a da ne pricamo o dugovima od preko 30 miliona…Pre nekoliko godina je bilo sve u rasulu i za nas je titula bila misaona imenica a sada smo pred osvajanjem druge uzastopne i novim ucescem u kv za LS,ne moze nista preko noci ali sto mi nismo strpljivi i nemamo razumevanja to je druga stvar..Treba pustiti Grofa i igrace da rade na miru jer u pravu je sto rece kako bi bilo da imamo -6 i da smo drugi ili treci na tabeli kako bi onda tek bilo pljuvanja,neki nikad nisu zadovoljni…

Reply

Leave a Comment