Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатФудбал

Гроф принуђен да мења састав

Миодраг Божовић ће морати да мења састав обзиром на повреде неколицине првотимаца.

Подсетимо претходни меч против Чукаричког пропустио је Џон Руиз а њега је у саставу заменио Немања Милић. Остаје да се види да ли ће новајлија из Спартака задржати место у стартној постави и за суботњи дуел против свог бившег тима или ће га одменити Славољуб Срнић.

По левом боку биће још једна измена обзиром да се повредио и Душан Анђелковић, те ће у састав морати Стефан Милошевић или Михаило Ристић. Свакако, Ристић је ближе стартном месту али је дуго одсуствовао и питање је да ли је спреман за свих 90 минута или ће се Божовић одлучити за Милошевића који је минимално играо од летошњег доласка на Маракану.

Које играче бисте ви одабрали за суботњи меч уместо Анђелковића и Руиза?

Повезане вести

4 comments

dejo мар 30, 2017 at 21:45

Predlog za sastav Crvene Zvezde Grofe da postavis ti od mene zvezdasa Manojlovic ,Srnic zbog toga sto je bolji od Petkovica iako to nije njegova pozicija ,Racic ,Frimpong ,Milosevic ,Kanga ,Donald ,Poletanovic ,Adzic ,Milic i Boaci formacija 4-4-2 razmislite dobro o ovom sastavu Crvene Zvezde Grofe

Reply
maxmasina11 мар 30, 2017 at 13:45

Nisi ti Krvavi nikakav Zvezdas. A umesto sto botujes ovde po zadatku bolje se zapitaj sta je sve tvoj katolicki klub zatvorio. Uz to, tempiranje forme u fudbalu je apsurd, Eto, malo i da te skolujem.

Reply
Krvavi Zvezdaš мар 30, 2017 at 13:18

Nema da brineš ove male utakmice, tempiraj formu za derbi jedinu utakmicu do kraja prvenstva, ostale su maltene sve zatvorene

Reply
Milos мар 30, 2017 at 14:08

eee… bas si mi ti k(u)rvavi zvezdas sa ovakvim izjavama

Reply

Leave a Comment