Moja Crvena Zvezda
ВажноДербиДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић: „Следи најважнија утакмица и за Партизан и за нас, Доналд неизвестан!“

Пред сутрашњи „вечити дерби“ на Маракани је одржана конференција за медије а говорио је шеф струке Миодраг Божовић.

„Тешко је нешто рећи о дербију а да се човек не понавља. Следи најважнија утакмица и за Партизан и за нас. Притисак је велики, посебно јер ова утакмица може да реши питање шампиона. Имамо предност домаћег терена и покушаћемо да победимо, посебно јер смо у прошлом дербију остали дужни нашим навијачима због слабе игре. Нећемо се бранити јер не умемо, не вежбамо то. Трудићемо се да нападамо, а надам се да неће доћи до пада концентрације и да ћемо сачувати нашу мрежу“ рекао је Божовић а преноси „Мондо“.

Што се састава тиче, јасно је да неће бити Милића у протоколу, а под знаком питања је уз поједине реконвалесценте и Мичел Доналд који је због повреде пропустио меч са Борцем.

„Јуче нисмо тренирали, тако да ћемо данас видети да ли је Доналд спреман“.

Коментар на изјаву тренера Партизана Марка Николића, који је рекао да ће црно-бели доћи на „Маракану“ да победе био је:

„Па, то је нормално. Неће рећи да долази да изгуби. Партизан има психолошку предност, јер победом може много да добије, док бисмо ми који смо били први могли доста да изгубимо“.

Гроф је имао и интересантан коментар о посети на дербију.

„Како се пише о дербију после дербија, ја не бих дошао на утакмицу. Не можете да очекујете да играмо као у Енглеској. Ово што имамо у Звезди и Партизану је најбоље што наш фудбал има.“

Повезане вести

2 comments

dejo апр 18, 2017 at 21:34

Odlazi Grofe i upravo Crvene Zvezde hocemo vase ostavke

Reply
Dejo апр 18, 2017 at 13:29

E, cekam i docekacu da ti odes! Ceka te nestrplivo Grbalj…mada…kazu da i ljudi iz Bokelja veoma ozbiljno razmisljaju da te angazuju.

Reply

Leave a Comment