Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошарка

Радоњић: „Из великих проблема у веће – без Волтерса и Лазића десетак дана“

Након победе Црвене звезде над Мегом медијима су се обратили капитен Лука Митровић и шеф струке Дејан Радоњић.

Лука Митровић: „Евидентно је било да нисмо били на нашем нивоу, Мега је одиграла одличну утакмицу, водили су до пред сам крај, најбитније је да смо забележили нове бодове, а игра ће морати да буде боља. Сада на иде на неколико лакших утакмица, али само на „папиру“ у којима ћемо пробати да се регенеришемо и да дигнемо ниво наше игре.“

Тренер Дејан Радоњић : „Да се не бих враћао и понављао све оно што сам причао о напору и великом броју утакмица, у меч смо ушли у околностима које су за нас најављивале одређена оптерећења, покушали смо да нађемо решења. Уз све то, у овој надовезала се и лоша концентрација, али треба и овакве мечеве добити, а ми након овога идемо у још веће проблеме који настају због изостанака играча, Нејт Волтерс иде у Америку има породичних проблрема, враћа се 10-ог маја, Лазићу следи пауза од 10-ак дана такође, Џенкинс ће можда почети да тренира до краја недеље, Јовић још увек није одрадио кошаркашки тренинг са екипом“.

Повезане вести

1 comment

pera мај 3, 2017 at 20:41

Nateraj klince ako vrede da dobiju te utakmice. Sami će na terenu pokazati na koga se može računati. Treniraju cele godine sa timom kad je tako neka poginu na terenu i dobiju te utakmice. Ako su pametni daće sve za tim i timsku igru a onda će i njihov kvalitet doći do izražaja.

Reply

Leave a Comment