Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаФудбал

Одлази и Раосављевић, ко је следећи и да ли има таквога?

Црвену звезду ће сасвим сигурно након Миодрага Божовића напустити и спортски директор Блажо Раосављевић.

„Шансе да ћу поднети оставку су 99 одсто. Дошао сам заједно са Божом, тако да би то био морални чин“, рекао је за „Мондо“ Раосављевић.

Оставку као морални чин након извесног губитка титуле поднели су шеф струке и спортски директор. Велико је питање и да ли ће неко из руководства клуба, ко је довео и Раосављевића и Божовића, осетити исту потребу.

Рекли бисмо, тешко је очекивати да се тако нешто деси, али да ли би то био морални чин? Апсолутно. Ипак, руководеће столице најбоље греју па је тешко поверовати у такав сценарио. Шта ви мислите?

Повезане вести

7 comments

as мај 8, 2017 at 05:54

biće fora ako sad osvojimo duplu krunu :DDDD

Reply
Kalderon мај 7, 2017 at 22:23

Ni po koju cenu ne trba dirati Terzica.Tek bi onda bio haos ,kada se ono suskalo da nisu Boza i Terza u dobrim odnosima bilo je tacno ali niko nije hteo da se zamera navijacima i da treneru otkaz.Ja samo znam da Zvezda nikada ranije nije treneru davala otkaz dok traje sampionat.Drga stvar je covek je to sam uradio.I nemojte pljuvati po klubu dosta njih to sa strane rade jedno da se razumemo legende su legende ali neko treba u ovakvim vremenima da proba da nadje novac za zivot kluba.Ko je sve u fudbalu zato nama i treba Terza jer je namazan.A to sto pojedini lupetaju da je Terzic pokrao pare koje pare pitam ? Odakle nam novci?

Reply
nebojsa zvezdas мај 7, 2017 at 19:59

Dzaba sto je grof otisao i ovaj raosavljevic kad nije otisla mafija iz zvezde ciji je portparol Zvezdan Terzic

Reply
Rajčić мај 7, 2017 at 19:43

Terzan pre svih je trebao da napusti klub od kada je došao nas je mazao kao da smo slepi.

Reply
Vidoje мај 7, 2017 at 19:13

Posle Kairata, Ludogoreca, Sasuola, Borca, Partizana, Napretka, Vojvodine, Vozdovca red je bio da posle kise dodje i sunce. Nije mi jasno kako navijaci sa zapada nisu oterali Bozovica do sada!? Verovatno zato sto je sve prave navijace i ljude koji imaju malo dostojanstva svojom nekulturom i neznanjem oterao sa stadiona. Blazo ostaje, nema gde da ode, a nece praviti problem sto ce plata malo kasniti, jer zna da ce sve naplatiti na neki od nacina. Sreca nasa sto je skroman i sto ne uzima kao neki koji odlaze i koji ostaju.

Reply
dejo мај 7, 2017 at 19:06

Neka je podnio ostavku sportski direktor Crvene Zvezde Raosavljevic koji je obavljao katastrofalno prelazni rok u Crvenoj Zvezdi da je srece sledeci bi bio Terzic da i on ode iz Crvene Zvezde kao sto bi da je srece trebalo sprovest jednu akciju protiv huligana vodja na sjevernoj tribini stadiona Crvena Zvezde ovo bi trebalo da zavrsi policija i ako treba vojska Srbije da pomogne policiji Srbije kada zavrse akciju policija i vojska Srbije sa privodjenjem huligana vodja odma sud da ih osudi na 40 godina iza resetaka i da posle toga ne mogu jedno 20 godina idu posle prvobitne kazne da ne mogu da prisustvuju utakmicama Crvene Zvezde pa kad se posalju oni koje sam pomenuo onda sprovest Hitnu Privatizaciju u Crvenoj Zvezdi tek tada ce sunce da ogrije Crvenu Zvezdu

Reply
pera мај 7, 2017 at 19:01

Malo li je Zvezda imala vrhunskih igrača. Ima puno kandidata ali neko treba da im da poverenje i eliminiše lažne menadžere koji samo uzimaju iz kluba.

Reply

Leave a Comment