Moja Crvena Zvezda
ВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Петковић – Да победимо као колектив

Фудбалер Црвене звезде Марко Петковић одиграће сутра 108. утакмицу у Звездином дресу.

Финале Купа ће му свакако бити једна од најзначајнијих утакмица у Звездином дресу.

— Тешка сезона је иза нас, не бих се много освртао на то шта је било и како је било, други ће причати о томе. Што се нас тиче, имамо мало времена да се спремимо за финале Купа. Надам се да ћемо спремно дочекати то финале, пружити свој максимум и успети да завршимо сезону са једним трофејом — очекивања су Петковића.

Према Марковим речима, трофеј је увек трофеј и Црвена звезда мора имати амбицију да га освоји.

— Црвена звезда увек мора да иде на трофеј. И да смо освојили трофеј у лиги, желели бисмо да освојимо још један. Доста ствари је на њиховој страни, пре свега то што улазе растерећенији у то финале, али надам се да ћемо се добро спремити и ући на прави начин у утакмицу.

Утакмица се игра на стадиону у Хумској улици што може представљати благу предност за домаћина.

— Било би нам боље да се игра на нашем стадиону, али нема бирања, тако је како је. Мислим да то што су завршили на првом месту ништа не значи, то су показали и неки претходни дербији. Улазили смо у дербије и када смо имали позитивинији скор па нисмо излазили као победници. Дербији увек носе одређену тежину и тако ће бити и сада. Колективно морамо добро да одиграмо — закључио је Петковић.

Повезане вести

3 comments

vladimir мај 26, 2017 at 20:55

prica najgori desni bek od kad pratim fudbal,a pratim od 1984,svasta je proslo kroz nasu ZVEZDU ali ovo…igrac sa kojim su se sprdali prosecni napadaci prica,da iole nesto vredi odavno bi bio prodat a on je doziveo da bude i kapiten,strasno nasta smo mi spali…

Reply
Gogi мај 26, 2017 at 18:05

Citam danas da grobljanima zbog povreda ne igraju Everton i Miletic a od ranije su povredjeni i Kljajic i Stevanovic,kazu da imaju jos par rovitih igraca iz meca sa Mladosti…Mihajlovic i jos par igraca im nisu u formi od ranije…Mozda ce cak da bi izbegli jos koju povredu standardnih igraca pred kv za Evropu dati sansu dvojici-trojici mladjih igraca,tu ih treba uhvatiti na iskustvo i brze igrace kao Ristic,Plavsic,Srnic,Milic,Vujaklija a nadam se i stranci da ce da se potrude sutra ako Boaci,Kanga,Donald,Le Talek odigraju kako umeju a umeju moze Zvezda da ih pobedi…Daj Boze da osvojimo kup samo treba mudro i taktiku dobru Bole da postavi…

Reply
Vuja NBG мај 26, 2017 at 16:25

Petko,idi molim te i poštedi mi ovo malo živaca što mi je ostalo.Iskidao si ih ti prethodne 4 godine zajedno sa Lukovićem,dve najveće rupetine u timu.

Reply

Leave a Comment