Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ђуровски одабрао играче за финале!

Познато је који фудбалери ће конкурисати за финалну утакмицу Купа Србије.

Након данашњег тренинга, шеф стручног штаба одлучио је на које фудбалере ће рачунати у последњој званичној утакмици Црвене звезде ове сезоне.

На списку се нашло 20 фудбалера, а то су:

Филип Манојловић, Дамир Кахриман, Александар Луковић, Душан Анђелковић, Марко Петковић, Дамјан Ле Талек, Мичел Доналд, Урош Рачић, Марко Полетановић, Гелор Канга, Ненад Милијаш, Михаило Ристић, Срђан Плавшић, Славољуб Срнић, Немања Милић, Лука Аџић, Ричмонд Боаћи, Срђан Вујаклија, Предраг Сикимић, Вања Вучићевић.

Тренингу црвено-белих присуствовали су и почасни председник клуба Драган Џајић, председник Светозар Мијаиловић и генерални директор Звездан Терзић, и на тај начин пружили подршку фудбалерима пред меч за трофеј.

Повезане вести

6 comments

herceg novi мај 27, 2017 at 15:25

Terziću odlazi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Dejan мај 27, 2017 at 13:56

Kada bi Terzic i tzv.uprava zajedno sa fudbalskim neznalicama i placenim tzv.vodjama navijaca otisli mozda bi ovaj klub i imao neku buducnost… Ovako…katanac je sve izvesniji!!!

Reply
Datko Lazovic 89 мај 27, 2017 at 12:54

obavezno Lukovica penzionera u prvu postavu i petkovica goreg ima da nas pocijepaju

Reply
dejo мај 27, 2017 at 12:52

Terzicu i upravo Crvene Zvezde hocemo vas odlazak iz Crvene Zvezde to isto vazi i za huligane vodje da zavrse svi zajedno ,Dzajic isto ne zasluzuje da ostane u Crvenoj Zvezdi jer on treba da ide u penziju ,zna se dobro sto je potrebno Crvenoj Zvezdi a ja cu samo predlozit sastav Kahreman ,Ristic ,Stojanovic ,Petkovic ,Milosevic ,Donald ,Racic ,Adzic ,Milijas ,Boaci i Vucicevic protiv Partizana

Reply
Ivan мај 27, 2017 at 14:27

Dejan i dejo pametnom dosta!

Reply
ReD мај 27, 2017 at 07:41

TERZICU MARS IZ ZVEZDE

Reply

Leave a Comment