Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Родић све ближи, чекају се Рикардињо и Чаушић

Према писању „Хотспорта“ Милан Родић је веома близу преласка на Маракану.

Некадашњи фудбалер ОФК Београда би ускоро требало да добије чисте папире те ће се након тога обавезати на трогодишњу верност нашем клубу.

Родић је 2013. потписао за Зенит али је углавном био на позајмицама. Од 2015. игра за Крила Совјетов.

Са друге стране, понуда је послата Бразилцу Рикардињу из Шерифа а преговори се воде око доласка Горана Чаушића из Осасуне, Николе Вујадиновића и Срђана Мијаиловића.

Чаушић има уговор до лета 2018. али је Осасуна испала из Лиге те су све опције отворене.

Повезане вести

24 comments

momons јун 11, 2017 at 00:14

Stoper Marko Simic slobodan igrac… Aleksandar Pesic spic ,spominje se kao Partizan dobar igrac za nase uslove,vredi pokusati..Causic ok,ali ovaj stranac ne.Stranac mora da bude proveren-ako vec dajemo pare..

Reply
momons јун 11, 2017 at 00:16

Kuzmanovica probati na pozajmicu…Gobeljic,Stojkovic i Rodic za sada sam zadovoljan 😀

Reply
Kai јун 10, 2017 at 18:48

Šta je sa Aucom i on je stranac na platnom spisku..vec je gotovo 6 meseci u Srbiji,je l se zna šta poseduje od kvaliteta osim vrv snage….je l brz,inteligentan..kakav je tehnički..?

Reply
Србин са Космета јун 10, 2017 at 22:17

Гледао сам га уживо,таквих има колико хоћеш у околини.Техника слаба,кретање ужасно,вишак килограма.Кад се није издвојио у ОФК,код нас нема шта да тражи.Осим Фримпонга,све странце растерати

Reply
Mississauga јун 10, 2017 at 17:31

Pa pre neki dan sam kritikovao urednistvo , da poslednji objavljuju vesti iz „svoje kuce“. Admin. Boris mi je odgovorio „da nije bas tako“ . I kako pocinje ovaj clanak ? “ Prema pisanju Hotsporta“ …

Reply
ogi јун 10, 2017 at 17:29

Ovaj brazilac je promasaj u najavi! Opet neka kombinacija…

Reply
Sale јун 10, 2017 at 17:27

Stop Retardinju! Koji će nam moj igrač kojem je sa 27 godina najveći uspeh Moldavija? Jel to opet kombinacija onih što su nas ocrnili sa Mučenim, Ruizom i ekipom?
DOSTA BRE VIŠE SA STRANCIMA ZA KOJI NE MOGU DA IGRAJU NITI JEDNU OZBILJNIJU LIGU!

Reply
Loki јун 10, 2017 at 22:56

Kakvi stranci!!! Ovi nasi su kvalitet Druge lige Azerbejdzana!!! Citam ovde kako treba DOBRO(!!???) prodati Kangu, Donalda i Boacija….zanimljivo…vrlo…ko da ih nasi ne bi prodali da ima ijedne konkretne ponude… sta se ljudi pale na Terzine „zvake“… Tvrdim da ce na kraju i „igracine“ Donald i psihopata Kanga otici bez obestecenja…na ime neisplacenih plata…od prilike…A Boaci je pozajmljen igrac…koja crna zarada kad nije nas igrac…

Reply
maximilian88 јун 10, 2017 at 15:17

U redu za sve ove domace igrace, verujem da mogu doprineti. Ali ovog Rikardinja niposto ne dovoditi. Budzio statistike po moldavskim livadama, daleko od nekog ekstra kvaliteta za nase uslove. Bolje sacekati malo i pokupiti nekog kvalitetnog stranca koji ce praviti razliku.

Reply
ogi јун 10, 2017 at 17:29

Brazilac nivo Gavrica.

Reply
pera јун 10, 2017 at 20:44

Jel to ponovo neko gura kopiju Kange koja mora da igra. Ne hvala.

Reply
Suki јун 10, 2017 at 15:17

Dobar prelazni rok za sada.od micka odustati.zadnji vezni nam treba koji je podjednako i tehnicki i fizicki jak.dobro krilo i dva stopera.

Reply
Gogi јун 10, 2017 at 15:02

Kadeti u finalu turnira prijateljstva u Bijeljini pokidali do finala sve,u 4 utakmice gol razlika 11:0 🙂

Reply
Србин са Космета јун 10, 2017 at 22:21

Иако суу још млади посебно суу се издвојили као озбиљни играчи:Великић,Дедијер,Стојановић,Савић,а Един Ајдиновић може да дебитује и за први тим.Сјајан играч у најави!

Reply
НовицаНовица јун 10, 2017 at 13:31

Sa Rodicem i Stojkovicem zasigurno cemo imati najbolju bekovsku liniju poslednjih godina.I dolazak Causa ima smisla.Al nadam se da je ovo sa Mijailovicem sala.On je tanak i za Zvezdu iz Novog Sada.

Reply
dusan јун 10, 2017 at 13:47

veliko je pitanje u kakvom je stanju rodic. stojkovic je prosecan igrac, kao i causic. slazem se sa tobom za mijailovica.

Reply
НовицаНовица јун 10, 2017 at 13:31

Sa Rodicem i Stojkovicem zasigurno cemo imati najbolju bekovsku liniju poslednjih godina.I dolazak Causa ima smisla.Al nadam se da je ovo sa Mijailovicem sala.On je tanak i za Zvezdu iz Novog Sada.

Reply
anchy јун 10, 2017 at 12:35

dobra pojacanja u odbrani slazem se rikardinjo takodje brz igrac ka napred mogao bi da donese brzinu u nas tim jerr nemamo previse hitrih igraca ili bar nism0o videli brzu krilnu igru od ovih igraca sem plavsa kanga je spor igrac samo sto je dobar plejmejker rodic idealno resenje ako ristic ide

Reply
Ryber Palunko јун 10, 2017 at 12:29

Iza mene su decenije i decenije praćenja fudbala i Zvezde i bez ikakve dileme, Srđan Mijailović je uverljivo najbezopasniji igrač po gol protivnika kojeg sam ikad gledao. Mogao bih nabrojati tuce golmana od kojih bi, da sam s druge strane, više strahovao. On jeste zadnji vezni, ali još samo kod nas vlada ‘uverenje’ da ofanziva, a nemoli kamoli davanje golova, nije njihov posao. Jeste i to još kako, pa valjda pratimo isti sport!? Mi si naprtosto ne možemo priuštiti igrača manje u vezi kad imamo loptu u nogama, a Mijailović to jeste i poptuno mi je nepojmljivo da je ikome palo na pamet da bi on predstavlajo pojačanje!
Uzgred, sećam se, dok je još bio u CZ (dok nas još nije tužio i raskinuo ugovor), kako je na ovom forumu pala ljuta rasprava kad je nekakav novinarčić napisao članak kako Zenit nudi 4.5 miliona za Mijailovića (bila je u toku zimska pauza). To je išlo čak dotle da se smatralo izdajom pustiti ga za tu siću. Nerealni onda, nerealni sada, jer Mijailović je igrač koji je vredeo baš onoliko koliko smo dobili na osnovu kompenzacije. Duplo golo. Način na koji je otišao u iole pristojnom klubu bi značio zatvorena vrata za sva vremena. Valjda makar to još donekle jesmo.

Reply
zoro јун 10, 2017 at 13:28

Sjajan komentar +

Reply
Maksa јун 10, 2017 at 11:35

Po mom misljenju Rodic bi bio sjajno pojacanje. Ima iskustva igranja u inostranstvu a mislim da ima jos dosta prostora da napreduje uz trenera Milojevica. A svakako da bi dobili i na zivosti i na brzini na poziciji levog beka.

Reply
Loki јун 10, 2017 at 22:41

Rodic je bio odlican 2013….onda je 4 godine vise blejao na klupi i tribinama nego sto je igrao, te je veliko pitanju u kakvom je stanju kao igrac.. proveriti…ne kupovati na osnovu secanja od pre 4…5 godina…

Reply
ALcaponeDeLiJa јун 10, 2017 at 11:27

Dragane,opcija je i Romuald Lacazette , takodje slobodan igrac koji je bio Stojkovicev saigrac u Minhenu, ali je on opcija ako Causic nehtjedne…pozzz za forum

Reply
Loki јун 10, 2017 at 22:46

Svi ti stranci su obicni cobani koji se preko Terze uvaljuju u Zvezdu…za menadzerske provizije… ne…hvala… i Donald koji mi je bio ljubimac pokazao se tokom cele sezone kao jedan nezainterrsovani dilber i uz LeTaleka najveca rupa i stetocina u Zvezdi…

Reply

Leave a Comment